WOW

Top 4 locuri pentru sex in public

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Top 4 locuri pentru sex in publicicon photo
 
Adevarul este ca sexul zilnic in dormitor, cu luminile stinse, este plictisitor. Ai facut-o de un milion de ori. Intr-adevar, uneori, poate fi absolut fantastic, insa, dupa un timp, nu mai este un mediu excitant.
 
Si daca viata voastra sexuala merge in jos, este timp sa va mariti repertoriul si sa faceti amor in alta parte. Exista peste tot locuri interesante unde ati putea-o face, asa ca ai de unde alege. 
 
Iata top 4 locuri, potrivit specialistilor de la Mydailymoment.com, unde v-ati putea face de cap.
 
Aveti grija totusi, daca va prinde politia veti fi amendati. 
 
1. Pe plaja
 
Ce poate fi mai sexy decat plaja. Briza, sunetul marii, zgomotul facut valurile cand se sparg, ca sa nu mai spunem de faptul ca amandoi sunteti pe jumatate goi. Toate acestea sunt cu adevarat excitante.
 
 
Asa ca profita de acest mediu sexy! Gasiti un loc privat si treceti la treaba. In plus, puteti adormi sub razele soarelui (sau lunii) odata ce ati terminat treaba.
 
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 
 
Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune