Top 5 bătăi de la Puterea Dragostei! În 4 dintre cele 5 conflicte e implicat Zănoagă VIDEO

Pe rețelele de socializare a apărut un Top 5 bătăi de la Puterea Dragostei. Toate au avut loc în sezonul 1 de la Puterea Dragostei, atunci când concurenții își ieșeau din fire mai repede. În 4 dintre cele 5 dispute apare Alex Zănoagă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

Pe locul 5 se află o dispută dintre Bogdan Iordache și Adrian. Tensiunile anterioare dintre ei au degenerat, așa că cei doi au sărit la bătaie. Au fost opriți cu greu de către concurenți.

Pe locul 4 este conflictul lui Ricardo cu Zănoagă. Cei doi au început prin a se ironiza unul pe celălalt, numai că Ricardo, pe neașteptate, s-a enervat și a sărit la bătaie. Din nefericire s-au și scuipat unul pe celălalt. În cele din urmă, Ricardo și Zănoagă au sfârșit prin a fi cei mai buni prieteni în casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Puterea dragostei 4 septembrie. Mary sare la bătaie la Mariana! Ligia începe să plângă: "Îmi provocați greață!"

Pe locul 3 este disputa dintre Zănoagă și Jador. Au fost momente grele între ei după ce Jador a reintrat în casa Puterea Dragostei în sezonul 1. Conflictul dintre ei a fost unul de lungă durată, Zănoagă cuplându-se cu Simina după ce aceasta fusese anterior cu Jador. "Îi dau stres", spunea Zănoagă, întrebat ce se va întâmpla dacă Jador va reintra în casă. În cele din urmă, și-au "dat stres" reciproc. În acest clip Zănoagă, nervos, a sărit să îl bată pe Jador. 

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Top 5 bătăi de la Puterea Dragostei! Zănoagă, implicat în 4 dintre ele

Pe locul 2 în topul bătăilor de la Puterea Dragostei se află disputa dintre Hamude și Zănoagă. De data aceasta Hamude l-a provocat serios pe Zănoagă, testându-i acestuia rezistența.

"M-am abținut să mă iau cu Hamude pentru că știam că am două cartonașe galbene, dar din ce am văzut el a încercat să mă provoace și eu nu pot să rezist", a spus Zănoagă. Din fericire nu s-au lovit, totul încheindu-se cu împunsături și strigăte.

Pe locul 1 se află disputa dintre Zănoagă și Mocanu. Cei doi au aruncat unul înspre celălalt cu un măr și de acolo a început conflictul.

"Băi, uscatule, tu nu-ți mai permite glume din astea cu mine", i-a spus Mocanu lui Zănoagă. La testimoniale, Zănoagă îl acuza pe Mocanu că a vrut să-i dea "înjoseală", lucru negat de Mocanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate