Top 8 cele mai geloase zodii

Gelozia este o problemă pentru foarte mulţi dintre oameni. Probabil că este unul dintre puţinele sentimente care ne macină pe interior şi este foarte greu de suportat. Unii reuşesc, totuşi, să facă faţă acestor impulsuri, dar alţii se lasă purtaţi de val şi ajung să spună sau să facă lucruri pe care le regretă. Toate aceste atitudini depind şi de zodie.

novalue
Autor: V.P.

1.    Scorpion

Cea mai geloasă zodie pare a fi Scorpionul. Poate fi foarte uşor sedus şi se lasă atras de tot felul de femei. Nu te lăsa însă păcălită. El te va face să crezi că îl controlezi, dar, de fapt, el îţi permite să faci acest lucru. Nu încerca să îl faci gelos şi nu te juca pentru că el are un al şaselea simţ care îl face să îşi dea seama ce fel de joc încerci.

Încrederea adevărată este un punct foarte greu de atins la această zodie. El este îngrijorat, uşor speriat să nu te piardă şi acest lucru îl face vulnerabil.
2.    Rac

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

A doua zodie care îşi manifestă gelozia este Racul. Ei se aprind foarte uşor, dar se manifestă cu o figură serioasă. Devin tăcuţi şi orice persoană îşi poate da seama că sunt nervoşi sau iritaţi. Dacă vorbeşti despre un alt tip în faţa lor, se vor holba la tine sau îşi vor lua o atitudine de inabordabili. Nu are curajul să reacţioneze în vreun fel, dar fierbe pe dinăuntru.

Citeste mai mult pe YVE.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Grav accident de circulație în Bacău. 7 persoane au murit, iar alte 5 sunt în stare gravă

Ministrul Educației, primele declarații despre admiterea la liceu în 2022: "Nu vor fi schimbări majore"

Jurnalista RTL și-a cerut scuze, după ce a decis să se murdărească cu noroi înaintea unei transmisiuni live despre inundații

Horoscop Zilnic Luni 26 Iulie 2021: Taurii reuşesc să termine un proiect foarte important, Peştii sunt foarte activi şi reuşesc să se ocupe de foarte multe lucruri

Veste BOMBĂ pentru cei vaccinaţi cu PFIZER! Este răsturnare totală de situație. Cei cu ambele doze trebuie să știe

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Lumea este în pragul unei prăbușiri. 12 episoade până în 2040

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies