Stiri

Top zodii care se enerveaza din orice. Fereste-de de furia Scorpionilor si Sagetatorilor

Pentru cei interesati de toate tainele Horoscopului, s-a facut si un top zodii care se enerveaza din orice. Pestii, Fecioarele, Scorpionii si Sagatatorii sunt zodiile cele mai problematice din acest punct de vedere.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Top zodii care se enerveaza din orice. Fereste-de de furia Scorpionilor si Sagetatorilor

icon photo

Top zodii care se enerveaza din orice. Pestii se infurie cand ii calci pe coada

Aparentele insala! Persoana nascuta sub aceasta zodie poate parea extrem de linistita si uneori chiar apatica, insa fereste-te atunci cand o calci prea mult pe coada. Vei descoperi decibeli pe care nu i-ai imaginat, care pot provoca un cutremur!

Top zodii care se enerveaza din orice. Fecioarele se supara cand le critici

Nu incerca sa ii aduci prea multe critici unei Fecioare. Dincolo de faptul ca va tipa la tine, iti va enumera toate greselile pe care le-ai facut, argumentat. Fecioara are mereu un as in maneca atunci cand cineva indrazneste sa se ia de ea. (vezi ce zodii nu pot fi fidele dupa casatorie)

Top zodii care se enerveaza din orice. Scorpionii fac orice ca sa atraga atentia

Personalitatea histrionica a Scorpionului isi spune cuvantul. Pentru a atrage atentia celor din jur, Scorpionul poate da un recital de onomatopee care te vor face sa regreti ca te-ai imprietenit cu o astfel de persoana. Totul este insa un show pur, deci nu trebuie sa iti faci griji prea mari.

Top zodii care se enerveaza din orice. Sagetatorilor le sare tandara din orice

Zodia care tipa cel mai mult (si care se enerveaza cel mai repede) este Sagetatorul. Atunci cand ceva nu iese cum isi doreste el, acest nativ iti repeta lucrurile cu voce tare (mult prea tare, uneori) astfel incat sa iti intre bine in cap anumite aspecte. Trebuie sa intelegem ca aceasta e forma in care se descarca Sagetatorul.

Top zodii care se enerveaza din orice. Evitati conflictele pentru ca situatia sa nu degenereze

Din acest top zodii care se enerveaza din orice ati aflat cine sunt nativii de care trebuie sa va feriti atunci cand situatia incepe sa degenereze. Pentru a evita conflictele cu acestia, este mai bine sa nu insistati si sa va pastrati pentru voi parerile care ar putea deranja.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune