Topul celor mai frumoase vile ridicate deasupra apei! Ce vezi aici este uluitor!

Ideea de a te trezi in sunetul linsititor al valurilor, cu un peisaj uimitor in fata ochilor nu este doar un vis. Ea poate deveni realitate, pentru ca exista multe destinatii ce ofera privelisti unice, pe langa tot confortul si eleganta dotarilor moderne.

Distribuie pe:

Autor:

Iata un top al celor mai frumoase vile ridicate deasupra apei

fara descriere9. Shangri-la Villingili Resort & Spa, Maldive

Vilele din acest complex din insulele Maldives ofera un adevarat refugiu din cotidian. Camerele sunt foarte spatioase dar si intime, cu un decor decadent in stil asiatic contemporan, imbinand elemente moderne si traditionale. Cu piscine si punti private pentru fiecare vila, rasaritul si apusul ofera un peisaj incomparabil. Pentru a inchiria o vila, pretul este de 1.050 de dolari pe noapte.

fara descriere8. W Retreat & Spa, Maldive

Situat in North Ari Atoll din insulele Maldives, W Retreat & Spa ofera camere de lux inconjurate de laguna Oasis. Pentru 1.572 metri patrati de paradis, cu un pat enorm, cabina de dus moderna, dar si o zona lounge cu podea de sticla prin care se poate vedea apa, pretul este de 1.760 dolari pe noapte.

fara descriere7. Cocoa Island by COMO, Maldive

Localizat in South Male Atoll, Cocoa Island by COMO este inca un mic refugiu in paradis pentru cei carora le place luxul. Cu terase si ferestre pe toata lungimea camerei, cu vedere la Oceanul Indian, vilele sunt amplasate pe diguri separate, fiecare avand punti private, toate intr-un decor vintage. Pentru a petrece o noapte in aceasta vila din Maldive, pretul este de 1.700 dolari.

Articol integral si foto AICI

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate