Topul celor mai prost imbracate vedete, in 2013

Vedetele autohtone au avut un an plin. Casatorii, divorturi sau scandaluri mediatice le-au tinut ocupate tot anul 2013 pe vedetele noastre, dar asta nu le-a impiedicat pe niciuna sa se pozeze la panou. Iar cine se pozeaza la panou, trebuie sa-si asume eventualele critici.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Da, am avut un an foarte distractiv din punct de vedere stilistic, de la Andreea Marin in costum de vrajitoare, la Mihaela Radulescu in cele mai dezastruoase tinute. Nu ne-am plictisit deloc.

Nu ma intelegeti gresit. Nu sunt deloc straina de greselile vestimentare - am avut si eu parte de multe de-a lungul timpului, dar invat din ele si am grija sa nu le mai repet. Vedetele, insa, par ca nu invata niciodata. Totusi, parerea mea sincera e ca, daca tot tin sa se afiseze cu fiecare ocazie pe care o au, ar putea avea decenta de a consulta un stilist. Dar nu pe Dana Budeanu, va rog.

9. Corina Bud

Corina, spre exemplu, a renuntat la colaborarea cu Dana Budeanu, insa putin cam tarziu. Stilul ei si-a pus deja amprenta asupra Corinei, si cu greu va mai putea iesi din haosul stilistic in care a intrat. Ok, o sa spuneti ca ea e artista, ca trebuie sa iasa cu ceva in evidenta, ca ea a fost mereu mai excentrica, etc. De acord.

Citeste continuarea!

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate