Topul celor mai prost imbracate vedete, in 2013

Vedetele autohtone au avut un an plin. Casatorii, divorturi sau scandaluri mediatice le-au tinut ocupate tot anul 2013 pe vedetele noastre, dar asta nu le-a impiedicat pe niciuna sa se pozeze la panou. Iar cine se pozeaza la panou, trebuie sa-si asume eventualele critici.

Distribuie pe:

Autor:

Da, am avut un an foarte distractiv din punct de vedere stilistic, de la Andreea Marin in costum de vrajitoare, la Mihaela Radulescu in cele mai dezastruoase tinute. Nu ne-am plictisit deloc.

Nu ma intelegeti gresit. Nu sunt deloc straina de greselile vestimentare - am avut si eu parte de multe de-a lungul timpului, dar invat din ele si am grija sa nu le mai repet. Vedetele, insa, par ca nu invata niciodata. Totusi, parerea mea sincera e ca, daca tot tin sa se afiseze cu fiecare ocazie pe care o au, ar putea avea decenta de a consulta un stilist. Dar nu pe Dana Budeanu, va rog.

9. Corina Bud

Corina, spre exemplu, a renuntat la colaborarea cu Dana Budeanu, insa putin cam tarziu. Stilul ei si-a pus deja amprenta asupra Corinei, si cu greu va mai putea iesi din haosul stilistic in care a intrat. Ok, o sa spuneti ca ea e artista, ca trebuie sa iasa cu ceva in evidenta, ca ea a fost mereu mai excentrica, etc. De acord.

Citeste continuarea!

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate