Topul celor mai tari muzicieni de la noi din ţară! Mircea Baniciu i-a luat faţa Antoniei

Sfârşitul de an aduce după sine, de cele mai multe ori, tot felul de topuri legate de artişti, de încasările pe care le fac sau de numărul de concerte pe care le-au susţinut de-a lungul ultimelor 12 luni.

Autor: Radu C. Munteanu

Astfel, de curând, au apărut topurile specializate pe vedete, iar printre acestea se numără unul extrem de interesant cu privire la artiştii români şi recunoaşterea pe care o au la nivel internaţional.

Mai exact, un site specializat în realizarea topurilor, facts-hub.com a dat publicităţii, de curând, clasamentul celor mai cunoscuţi muzicieni din România, iar surprizele nu au întârziat să apară în primii zece.

Şi, la nivel mondial, în top se regăsesc, aşa cum e de aşteptat, nume grele ale muzicii româneşti, artişti care au reuşit să treacă graniţele ţării noastre şi să se impună în toată lumea cu melodiile lor. Din acest motiv, nu e nicio surpriză că pe primul loc este Inna, urmată de maestrul naiului Gheorghe Zamfir, podiumul fiind completat de Alexandra Stan.

Cu toate acestea, pare surprinzătoare clasarea pe locul al patrulea a lui Mircea Baniciu, mult în faţa unor artişti precum Edward Maya (locul 5), Antonia (locul 8) sau Tom Boxer (locul 10). În ultimii ani, Mircea Baniciu a redevenit extrem de activ în muzică, iar concertele pe care le-a susţinut alături de trupa sa au fost suficient de numeroase, atât în România, cât şi în străinătate, pentru ca meritele lui să fie recunoscute şi să reintre în topul celor mai populari artişti români.
Contactat de Wowbiz.ro, Mircea Baniciu a avut o reacţie cât se poate de fermă.

”Nu am nicio legătură, nu mă interesează asemenea topuri. Ca să fiu sincer, şi scuzaţi-mă că sunt atât de drastic, eu de unii din top nici nu am auzit. De un băiat care e şi producător, Tom Boxer, eu chiar nu am auzit…”, ne-a spus, amuzat, Mircea Baniciu.

Cum arată topul complet

1. Inna
2. Gheorghe Zamfir
3. Alexandra Stan
4.

Mircea Baniciu
5. Edward Maya
6. Mircea Florian
7. Aura Urziceanu
8. Antonia
9. Vladimir Cosma (compozitor, dirijor şi violonist francez născut în România)
10. Tom Boxer

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

E suparat Mircea Baniciu pentru ca fata lui se iubeste cu Dorian Popa? ”Nu ma bag in viata ei. E treaba ei ce face” – Intra sa citesti declaratia artistului

Mircea Baniciu nu se poate obisnui nici acum cu moartea lui Pittis: "Nu m-am impacat nicio secunda cu ideea ca el a plecat"

Pavel Bartos, in duet cu Horia Brenciu si Mircea Baniciu! Uite-l in studio cu cei doi grei ai muzicii romanesti! Crezi ca are TALENT?

Bianca și Bădălău au luat masa în oraș, deși acesta a fost surprins în compania altor femei

Anunț pentru românii care se vaccinează! Omul lui Iohannis a dat verdictul. Este informaţia momentului

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Mafia a intrat în afacerea vaciinurilor! Se lucrează în stil mare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies