Torje nu se afiseaza cu iubita la evenimente! Afla de ce!

Aseara, Gabi Torje a castigat cel mai important trofeu din cariera sa, fiind desemnat “cel mai bun fotbalist roman al anului 2012”.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereIn ciuda faptului ca a luat toti laurii la “Gala Fotbalului Romanesc”, Gabriel Torje nu a avut-o alaturi de el pe Iulia Parlea, iubita sa oficiala. Surse WOWbiz.ro sustin ca apele nu sunt tulburi deloc in paradisul celor doi, insa Iulia nu a putut fi prezenta la evenimentul cel mai  important din cariera jucatorului, pentru ca, tocmai la acea ora, ea avea de prezentat stirile sportive la “Digi Sport”.

Absenta tinerei a fost insa de bun augur pentru alte domnisoare prezente la eveniment, care l-au filat toata noaptea pe mijlocasul Granadei si au incercat sa se apropie de el. Cele mai insistente au fost fetele de la “Miss Romania”, mai ales ca Gabi le-a si jurizat aseara si, poate, cine stie, credeau ele, fotbalistul le-ar fi dat mai multe puncte la final. Din nefericire pentru aspirante, Torje nu a avut percutat, ci a preferat sa stea linistit pana la finalul show-ului.

Pentru acest eveniment, Gabi Torje a venit special din Spania si s-a prezentat la show ca scos din cutie. Jucatorul a abordat o tinuta exclusiva “Ego Men's”, care a fost apreciata de toti specialistii prezenti la gala, mai ales ca el a avut si un accesoriu in tendinte in acest sezon, papionul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate