Stiri

Torţionarul Alexandru Vişinescu a fost înmormântat în mare secret! Ceremonia a avut loc sâmbătă, doar în prezenţa rudelor, într-un sat de munte

Alexandru Vişinescu, fostul comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat, a murit pe 5 noiembrie, în timp ce era încarcerat la spitalul închisorii Rahova.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Pe 5 noiembrie, fostul torţionar Alexandru Vişinescu a murit în timp ce era internat în spitalul penitenciarului Rahova. În vârstă de 93 de ani, fostul şef al Penitenciarului Râmnicu Sărat ispăşea o condamnare de 20 de ani de închisoare pentru crime împotriva umanităţii. 

"In data  05.11.2018, în jurul orei 13.00, personalul medical al Penitenciarului-Spital Bucureşti-Rahova a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane aflate în custodie, concomitent fiind solicitat sprijinul serviciului unic de urgentă 112. În ciuda eforturilor depuse de personalul specializat, decesul persoanei în cauză a fost declarat în jurul orei 14.30. Acesta se afla în evidenţa unitătii cu o serie de afecţiuni medicale cronice, pentru care se acordau îngrijiri şi tratament potrivit recomandărilor medicilor specialişti", aşa a sunat comunicatul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. 

Ulterior, cele câteva rude ale lui Vişinescu s-au ocupat de înmormântarea fostului torţionar, în mare secret, tocmai pentru ca presa să nu afle locul şi data înhumării. 

Citeşte CONTINUAREA pe ştirilekanald.ro! 

Galerie foto  Urmatorul articol