Vedete

Tot am castigat si noi ceva la Eurovision anul acesta! Paula Seling a fost votata cea mai sexy concurenta din finala

Daca in competitia muzicala, de vreo 20 de ani incoace, nu facem nici o branza la Eurovision, la frumusete se pare ca nu avem rivali.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Tot am castigat si noi ceva la Eurovision anul acesta! Paula Seling a fost votata cea mai sexy concurenta din finala
Paula Seling a fost votata astazi cea mai frumoasa femeie care a urcat anul acesta pe scena de la Eurovision. Romanca a adunat aproape 30.000 de voturi pe site-ul wiwiblogs.com, adjudecandu-si astfel „coronita” de Eurovision Next Top Model 2014 in detrimentul irlandezei Kasey Smith si a olandezei Ilse DeLange. Reprezentanta Moldovei, Cristina Scarlat, s-a clasat abia pe locul 6, iar travestitul Conchita Wurst din Austria, marea castigatoare a concursului muzical, s-a clasat pe ultimul loc cu 993 de voturi.

Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune