Tot ce trebuie sa stii despre sparanghel! Uite ce vitamine contine si la ce te ajuta

Sparanghelul este o leguma versatila, ce poate fi folosita ca si garnitura la fripturi, dar care este delicioasa si in supe creme si chiar direct pe gratar. Sezonul sparanghelului este foarte scurt, incepand in mai si terminandu-se la finalul lunii iunie. Sparanghelul este o leguma foarte perisabila si iti recomandam sa cumperi din cel proaspat cules.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierePentru a identifica sparanghelul proaspat, iata cateva indicii: tulpina ferma, varfurile strans inchise; varful trebuie sa fie verde aprins si sa nu aiba pete de galben sau maroniu. Daca sparanghelul se gaseste in manuchi mai mare, aveti grija ca toate firele sa fie egal de groase, pentru a avea acelasi timp de fierbere. Se poate pastra si la frigider, invelit intr-un prosop de bucatarie, curat si subtire, dar dupa maxim 4 zile pastrat in acest fel trebuie neaparat consumat, scrie cuisine.ro.

Uite cat de bun e pentru tine pe Kfetele.ro!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate