Toţi bebeluşii din Timişoara infectaţi cu coronavirus au fost externaţi

Cei trei bebelusi de la Maternitatea Bega din Timisoara infectati cu coronavirus, externati

Distribuie pe:

Autor: R.L.

bebelusi-coronavirus-timisoara


In articol:

Toţi cei trei bebeluşi care au fost infectaţi cu coronavirus şi care ulterior au fost internaţi la Maternitatea Bega din Timişoara, spital suport pentru Covid 19, au fost declaraţi vindecaţi şi au fost externaţi din spital. Ultimii doi bebeluşi au fost predaţi mamelor lor miercuri dimineaţă.

Doi bebeluşi, care au fost internaţi la Maternitatea Bega din Timişoara, după ce au contactat noul coronavirus, au fost externaţi, miercuri dimineaţă, şi predaţi mamelor lor, şi ele, de asemenea, vindecate de Covid 19.

Cei trei bebelusi infectati cu coronavirus, externati

La Maternitatea Bega a mai rămas o singură pacientă, gravidă, infectată cu noul coronavirus, dar şi mai mulţi bebeluşi sănătoşi care aşteaptă să se încheie perioada de izolare acasă pentru mamele lor care, de asemenea, fuseseră infectate.

Primul nou născut care avea coronavirus a fost externat în urmă cu o săptămână.

Citeste si: Ultimele clipe din viata unui iesean care a baut spirt: "Nu mai vad! Ma doare in interior!"

Citeste si: Coronavirus Romania: Alte 13 decese. Bilantul a ajuns la 854

Citeste si: După 18 zile petrecute în focarul de infecție din Italia, Maria pleacă în Republica Moldova pentru a lupta împotriva coronavirus: „Cu viața mea apăr viața”

Cei 3 bebeluşi care au fost însănătoşiţi la Maternitatea Bega din Timişoara, dedicata îngrijirii pacientilor cu COVID 19, au venit pe lume în focarul de infecţie de la Maternitatea Odobescu a Spitalului Municipal Timişoara, scrie news.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate