Tradiția Perseidelor. În noaptea aceasta trebuie să îți pui o dorință. Cum sunt influențate zodiile

În noaptea aceasta au loc Perseidele. Cum sunt influențate zodiile.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Tradiția Perseidelor. În noaptea de luni spre marți, 12 spre 13 august 2019, au loc Perseidele! În această noapte, cerul va fi brăzdat de o ploaie de meteori. Fenomenul ceresc, Perseidele, nu poate fi considerată chiar o ploaie de stele, însă oamenii vor putea observa un soi de ”ploaie” de meteori - 100 de meteori căzând în zona de munte, iar 20-30 de meteori, priviți din zona de oraș în timp ce cad.

Citeste si: Alertă meteo. Cod GALBEN de vreme rea în aproape toată țara. Ce spun meteorologii

Citeste si: Doliu în lumea sportului. Jucătorul Douglas Nunes a fost împușcat mortal

Tradiția Perseidelor. Se spune că acestea, Perseidele, îți vor împlini dorințe. Astrologic vorbind, fiecare zodie va fi influențată de Perseide noaptea aceasta. Tradiția spune că în perioada următoare, în timp ce au loc Perseidele, dar și mai apoi, zeii ofereau daruri, astfel că muritorii de rând primeau iluminare.

Citeste si: Femeie și copil de 3 ani, uciși în propria curte de un vitezoman care făcea Live pe Facebook!

Tradiția Perseidelor. Acest fenomen ne va ajuta să înțelegem cum putem trece peste anumite obstacole, dacă în ultima perioadă ne-am confruntat cu anumite probleme sau am avut o situație mai dificilă. Pentru fiecare zodie în parte vor avea loc schimbări benefice și vom avea o altfel de inspirație în ceea ce facem.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate