Traficul începe să se aglomereze pe Valea Prahovei - Sute de turişti vor petrece Revelionul la munte

Circulaţia pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, a început să se aglomereze, luni, pe Valea Prahovei, în condiţiile în care sute de turişti se îndreaptă spre munte, unde vor petrece Revelionul, poliţiştii recomandând prudenţă în condiţiile în care pe tronsonul de drum Băicoi - Cornu este ceaţă.

Distribuie pe:

fara descriereTraficul rutier pe drumul naţional 1 a început să se aglomereze luni, la orele prânzului, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Sute de turişti care vor petrece la munte noaptea dintre ani se îndreaptă către staţiunile din judeţele Prahova şi Braşov, astfel încât pe unele tronsoane de drum au început să se formeze coloane pe sensul de mers Bucureşti - Braşov, însă nu sunt blocaje în trafic, scrie Mediafax.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să respecte indicaţiile agenţilor de la Poliţia Rutieră, să circule cu prudenţă şi să folosească luminile de ceaţă pe tronsonul cuprins între localităţile Băicoi şi Cornu, din judeţul Prahova, acolo unde ceaţa reduce vizibilitatea.

Aproximativ 25.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă Revelionul în staţiunile de pe Valea Prahovei, gradul de ocupare a locurilor de cazare în Sinaia, Buşteni şi Azuga fiind, anul acesta, de aproximativ 98 la sută.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate