Tragedia prin care a trecut Razboinicul Iulian! Mama lui i-a ascuns totul

Mama lui Iulian Pitea a marturisit la FanArena ca bunica Razboinicului a murit fara ca acesta sa stie. Iulian se afla atunci in cantonament, iar mama lui a decis sa ii ascunda totul pentru ca el sa nu fie afectat.

Autor: A. I.

"Cand facea sport si era plecat in cantonament a murit mama mea. Cu mama mea a avut o relatie mai speciala, a fost apropiat de ea. Nu i-am spus nimic, a aflat doar atunci cand a venit acasa. O stia bolnava cand a plecat, ma intreba mereu prin telefon ce face bunica. Am fost obligata sa-l mint, ii spuneam ca e bine. A fost foarte furios pe mine si mi-a zis sa nu-l mai mint niciodata indiferent ce se intampla.

Era mai mic un pic si l-am luat si i-am explicat: <Mami, eu daca iti spuneam lucrul ala atunci, tu sari la atata inaltime, pe tine te afecta foarte mult>", a povestit mama lui Iulian Pitea la FanArena.

Iulian Pitea este unul dintre cei mai buni concurenti din acest sezon al Exatlon. Razboinicul a obtinut deja trei medalii si numeroase puncte pentru echipa lui. La Jocurile Olimpice de la Soci (Rusia) din 2014, Iulian Pitea a reprezentat Romania la competitia de sarituri cu schiurile.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies