WOW

Tragedie fără margini în Dorohoi! Un tânăr de 27 de ani a murit strivit într-un accident de maşină

Un accident tragic a avut loc în urmă cu o noapte, în localitatea Dorohoi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Tragedie fără margini în Dorohoi! Un tânăr de 27 de ani a murit strivit într-un accident de maşinăicon photo

Un accident tragic a avut loc noaptea trecută, pe drumul naţional Botoşani-Dorohoi, în localitatea Dorohoi. Un tânăr de 27 de ani a murit în urma impactului dintre maşina sa şi o platformă auto care ieşea dintre curte, cu spatele. Apoi, a ricoşat înr-un parapet pe partea stângă, ulterior autoturismul lovind cel de-al doilea parapet, scrie darabaneni.ro.

Şoferul a fost rănit uşor, dar tânărul de 27 de ani, aflat pe scaunul din stânga, a rămas încarcerat. El a fost prins sub bord, fiind extras de echipele de descercerare ale Detaşamentului de Pompieri Dorohoi. Acesta a fost preluat în stare critică de cadrele medicale de la ambulanţa SMURD şi transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, dar, în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!, mai scrie sursa citată.

"Din primele cercetări rezultă că un autoturism marca X, cu volan pe dreapta, care circula din direcţia Botoşani către Dorohoi, a lovit o maşină cu platformă, care ieşea dintr-o curte. În urma impactului, autoturismul a lovit un parapet ricoşând în altul, de pe partea dreaptă a drumului", informează şi poliţiştii.

”Intervenţii la foc continuu, la - 13 grade!
În această seară, pompierii dorohoieni au intrevenit, în mai puţin de o ora, pentru descarcerarea unui tânăr dintr-un autoturism implicat într-un accident rutier la intrarea in municipiul Dorohoi si pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o ghena de gunoi de pe strada Visinului din aceeaşi localitate.
#salvatoridemeserie”
, este mesajul transmis de ISU Botoşani.

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune