WOW

Tragedie fără margini în Suceava! Cinci tineri au murit în urma unui accident cumplit! Nu aveau mai mult de 21 de ani

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Tragedie fără margini în Suceava! Cinci tineri au murit în urma unui accident cumplit! Nu aveau mai mult de 21 de aniicon photo
 
Un accident cumplit a avut loc duminică dimineaţă în jurul orei 2:00. O maşină în care se aflau cinci băieţi a intrat sub un TIR înmatriculat în Turcia. Tinerii avea vărste curpinse între 17 şi 21 de ani şi au murit toţi, relatează monitorulsv.ro. 
 

„La locul accidentului am identificat 5 persoane încarcerate, toate din autoturism. Din nefericire, toate cele 5 victime nu mai aveau semne vitale, cu leziuni extrem de grave, iar ulterior personalul medical a declarat decesul acestora. Autoturismul a fost grav avariat, iar echipa de descarcerare a lucrat zeci de minute pentru extragerea celor 5 din fiarele contorsionate”, au anunţat reprezentanţii ISU Suceava.

 
Circulaţia pe drumul E85 a fost oprită timp de mai bine de două ore.
 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune