Tragedie fără margini! Mirele şi mireasa au murit în timp ce se duceau spre nuntă!

Doi tineri îndrăgostiţi şi-au pierdut vieţile chiar în timp ce se îndreptau spre cea mai frumoasa zi a vieţii lor.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

Doi tineri îndrăgostiţi şi-au pierdut vieţile chiar în timp ce se îndreptau spre cea mai frumoasa zi a vieţii lor.

 
Kathryn Schurtz şi Joseph Kearney credeau că acea zi avea să fie cea mai frumoasă din viaţa lor, însă totul a luat o întorsătură neaşteptată. Tinerii erau din New Jersey, Pittsburgh, şi aveau totul pregătit pentru a se căsători în ziua următoare, dar chiar în timp ce se duceau spre locaţie maşina lor a fost implicată într-un grav accident împreună cu alte cinci tiruri. Vinovat de tragedie se face un şofer de tir care nu a frânat la timp pe autostrada. 
 
„Vieţile noastre s-au schimbat în mod dramtic joia trecută. Nepotul nostru, Joseph Kearney, şi frumoasa lui logodnică, Kate Schurtz, au fost ucişi într-un accident rutier în timp ce se îndreptatu spre propria nuntă. Amintirea lor ne va ajuta să continuăm. Au plecat mult prea devreme”, a scris Mary Kay, mătuşa mirelui, pe pagina ei de Facebook. 
 
 
Se pare că traficul era încetinit din cauza unui accident care avusese loc cu doar câteva minute mai devreme. Un şofer de tir neatent a văzut prea târziu maşinile oprite în faţa lui şi nu a mai avut timp să frâneze, provocând o reaţie în lanţ. De aici până la un dezastru nu a mai fost nevoie decât de câteva secunde, pentru că nici cei din spate nu au mai avut timp să reacţioneze. Maşina celor doi miri a fost strivită între două tiruri. 
 
Localnicii spun că autostrada este renumită pentru accidentele dese care au loc acolo din cauza numărului foare mare de tiruri care circulă. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Cutremur în România! Seismologii, în alertă: s-a produs într-o zonă ciudată

Fabulos! De ce iau bărbaţii din România un paracetamol când se ceartă cu nevestele. Ştiai?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies