Stiri

Tragedie in Botosani! Un copil de 3 ani a murit sub privirile disperate ale mamei sale

Un accident rutier teribil a avut loc in Botosani. In accident si-a pierdut viata un copil de trei ani, sub privirile disperate ale mamei sale, care nu a putut face nimic.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Tragedie in Botosani! Un copil de 3 ani a murit sub privirile disperate ale mamei sale

Copilul de 3 ani se afla cu mama lui in drum spre casa. Cei doi mergeau pe marginea drumului, iar la un moment dat cel mic s-a desprins de langa femeie si a sarit in fata unei masini care circula regulamentar. Soferul, in varsta de 30 de ani, nu a putut face nimic pentru a evita accidentul, informeaza botosaneanul.ro.

La fata locului a sosit o ambulanta, dar echipajul medical nu a putut decat sa constate decesul copilului. Politistii au deschis o ancheta pentru a afla exact circumstantele in care s-a produs accidentul teribil.

Sursa foto: botosaneanul.ro

Dezvăluire şocantă! Cum a fost găsit de fapt Ilie Balaci mort în casă! “Era întins pe jos, pe un hol îngust, în apartament”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune