Tragedie în familia lui Fane Spoitoru. A murit de COVID-19!

Familia lui Fane Spoitoru este lovită de o nouă tragedie

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

Familia lui Fane Spoitoru este lovită de o nouă tragedie

Familia lui Fane Spoitoru este zbuciumată de o nouă tragedie, la mai bine de patru ani după moartea fostului lider al lumii interlope. Fosta cumnată a lui Fane, cunoscută în toată lumea interlopă din țară drept una dintre cele mai mari hoațe din ultimii 50 de ani, care reușise să strângă o adevărată avere de urma pungășiilor, a murit în mizerie, la spital.

Era considerată una dintre cele mai mari hoațe


In articol:

Cunoscută sub numele de Nagi Turcoaica, femeia a fost prima soție a lui Ioan Migdal, fratele lui Fane Spoitoru. Crescută în lumea hoților din buzunare, Nagi a fost cunoscută drept o femeie neobișnuit de aventurieră, iar acesta ar fi fost și motivul pentru care, cu ani în urmă, Migdale a ales să pună punct relației. Nagi obișnuia să-și întrețină bărbații, în care își investea aproape toți banii furați.
Hoață încă dinainte de 1989, aceasta obișnuia să plece peste graniță și să fure în străinătate, motiv pentru care, de-a lungul anilor, a executat diferite pedepse în mai multe închisori din Europa. Cu aproximativ un an în urmă, Nagi a plecat în Israel, unde ar fi furat din buzunarul unui credincios care se ruga la Mormântul Sfânt. (Vezi şi: Asalt la averea ”împăratului” interlopilor! Război total în familia lui Fane Spoitoru! ANAF își cere partea)

Citeste si: Decizia anului despre pensii. Milioane de pensionari așteptau asta. Se va schimba totul - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Fosta cumnată a lui Fane Spoitoru a murit de COVID-19

Apropiații i-au atras atenția că ar putea să plătească scump pentru gestul făcut la Sfântul Mormânt. Întâmplător sau nu, acesta s-a îmbolnăvit de cancer și a murit zilele trecute într-un spital din București. Potrivit unor surse din anturajul acesteia, cel care s-a dus la spital să ridice sicriul a fost chiar fostul ei bărbat, Ioan Migdal. Ajuns la morgă, acesta a aflat, cu uimire, că nu poate, deocamdată, să ridice cadavrul, în condițiile în care Nagi ar fi murit, de fapt, de COVID!

Sursa: spynews.ro

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu continuă să atace influencerii: „Videochatiste, prostituate”

Toată România trebuie să știe. Klaus Iohannis a făcut marele anunț. E vestea momentului pentru români

Nu se mai opresc! Un nou divorț bombă în showbiz! Și el și ea și-au șters toate pozele împreună, dar au ascuns lumii că s-au despărțit

Asalt la averea ”împăratului” interlopilor! Război total în familia lui Fane Spoitoru! ANAF își cere partea

Capitala, împărțită de interlopi. Cum arată harta Bucureștiului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies