Tragedie în familia unui celebru medic! Nepoțelul de doi ani a murit după ce a căzut în piscină

Doctorul Pavel Chirilă, supranumit părintele homeopatiei românești, trece printr-o tragedie greu de închipuit după ce un nepot de doar doi ani a murit.

Autor: C.L.

In articol:

Tragedia doctorului Pavel Chirilă și moartea nepotului său de doar doi ani a fost făcută publică după ce preotul Radu Preda a postat pe pagina sa de Facebook un lung mesaj în care spune că nepotul de doi ani al doctorului Pavel Chirilă ar fi murit din cauza faptului că ar fi fost plimbat printre spitale.

La cererea familiei micuțului, însă mesajul preotului Radu Preda a fost șters, iar doctorul Pavel Chirilă îi dă replica părintelui, susținând că realitatea a fost diferită. Doctorul Chirilă spune că nepoțelul său de doar doi ani fusese primit și asistat cu seriozitate la Spitalul de Urgență, iar apoi transferat în cele mai sigure condiții la Urgențe Copii.

Citeste si: Tragedie fără margini. A murit preşedintele Uniunii Studenţilor din România. Avea doar 22 de ani. O greșeală fatală i-a curmat viața

„Dragă părinte Radu, analiza nu este excelentă. Nu există o predică ce nu se bazează pe adevăr.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Copilul "ar fi murit ieri la București după o (iarăși) criminală plimbare de la un spital la altul".

Te ajut să spui numai adevărul. Nu a fost o "criminala plimbare". A fost primit la Spitalul de Urgență, asistat cu toată seriozitatea, i s-a făcut un RMN și toate investigațiile de urgență. După 4-5 ore, când doctorul a venit afara și a comunicat cu familia, copilul a fost transferat la Urgențe Copii în cele mai sigure condiții.

Restul comentariilor "înghițitul pe nemestecate, comentarii sarcastice, declarații stupide, tragedia unei țări conduse de scelerați..."

nu au avut decât comentarii rușinoase care cresc necazul nostru și bucuria Dumneavoastră”, a declarat Prof. Dr. Pavel Chirilă, citat de ActiveNews.

Citeste si: Cunoscutul medic Pavel Chirilă, în spital! Ce s-a întâmplat cu specialistul în tratamente naturiste

Citeste si: Mihaela, asistenta medicala de la Spitalul de Boli Infecțioase Galați care a fost umilită de vecini: „Îmi iubesc și îmi respect meseria!” Declarații emoționante

Olivia Steer, mesaj după moartea nepotelului de doi ani al doctorului Pavel Chirilă

Din păcate, preotul Radu Preda nu este singurul care a avut un astfel de comentariu legat de moarte nepotului de doi ani al doctorului Pavel Chirilă. Și Olivia Steer, pe pagina sa de socializare, a postat un mesaj în care spune că micuțul ar fi murit pentru că i s-ar fi refuzat internarea.

”Îmi exprim stupoarea și profundul regret pentru pierderea domnului profesor doctor Pavel Chirilă și a familiei sale, după ce nepotul lui, de numai doi ani, grav accidentat, a fost plimbat între spitale, refuzîndu-i-se internarea și fiind lăsat să moară de către sistemul medical românesc”, este mesajul postat de Olivia Steer, despre moartea nepotului de doi ani al doctorului Pavel Chirilă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ligi a dezvăluit ce va face după Finala Puterea dragostei! Decizia surprinzătoare luată de concurentă

Sonia Argint Ionescu, dezvăluiri despre fratele său! Ce spune despre Tiberiu Argint, iubitul Andreei Bălan

Nicoleta Luciu și soțul ei au dat lovitura în afacerile imobiliare! În ultimul an au produs aproape două milioane de euro

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Lovitură cruntă pentru cei cu centrale de apartament! Vor fi intezise? Nu mai au nicio şansă

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Explozie uriașă la 6:30 A.M. Primul bilanț: 11 morți

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies