Vedete

Tragedie in fotbalul romanesc! A murit dupa ce a suferit un infarct

Unul dintre componenţii echipei care a adus atât de multe bucurii suporterilor sibieni în anii '90, când îmbrăca tricoul echipei FC Inter, Viorel Jurcă, a încetat din viaţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Tragedie in fotbalul romanesc! A murit dupa ce a suferit un infarct
În vârstă de 60 de ani, Jurcă s-a stins în urma unui infarct, în această dimineaţă, potrivit tribuna.ro.

 

Viorel Jurcă a jucat pentru FC Inter între anii 1988 şi 1992. Înainte, el a mai trecut pe la Steaua şi FC Argeş. După ce s-a retras din activitate a pregătit mai multe echipe de seniori şi juniori, din postura de antrenor principal sau secund. Printre cei cu care a avut o colaborare foarte bună s-au numărat Adrian Văsîi, actualul antrenor al naţionalei U15 a României, şi Jan Gavrilă.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune