Tragedie în Italia! O fetiță româncă, în vârstă de trei ani, găsită moartă într-o piscină din mijlocul pădurii

O fetiță de trei ani din Italia a fost găsită moartă într-o piscină situată la doi kilometri de casă, într-o pădure.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

O fetiță româncă, în vârstă de trei ani, găsită moartă într-o piscină


In articol:

Fata este fiica unei românce, care s-a stabilit în provincia Perugia, regiunea Umbria, Italia. Ea a dispărut în descursul zilei de marți, 12 mai, după ce a plecat să se plimbe cu cei trei câini ai săi. După puțin timp, doar unul dintre ei s-a mai întors acasă, fără urmă de copilă.

Părinții s-au panicat și au anunțat imediat autoritățile. După ore de căutări, trupul fetiței a fost găsit neînsuflețit, la aproximativ doi kilometri de casă. Ea se afla în piscina unei vile, inchisă publicului și aflată în mijlocul pădurii, potrivit Umbria24.it.

Un carabinier care a intervenit la fața locului a aplicat măsurile de resuscitare, dar era deja prea târziu.

Citeste si: Ovidiu Lipan Țăndărică a devenit bunic! "Da, am devenit bunic în pandemie"

Citeste si: Scenă șocantă la un centru de carantină din Sibiu! Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etaj

Citeste si: Elena Gheorghe a făcut marele anunț: ”În familia noastră a sosit un nou membru”

Care este ipoteza anchetatorilor în cazul fetiței

Trupul fetiței a fost trimis către autopsie peentru a stabili exact cauza morții. În ciua împrejurărilor, care induc faptul că fetița amurit inecată, anchetatorii iau în calcul și posibilitatea ca fata să fi fost omorâtă.

Ion, un român din Italia, a fost arestat pentru o crimă pe care a comis-o în urmă cu 19 ani

Un român ajuns la vârsta pensionării a fosr reținut de oamenii legii din Italia din cauza unei crime comise acum mult timp.

Un român a fosr arestat de autoritățile din Italia, din cauza unei crime pe care a comis-o în urmă cu aproape 20 de ani. Ion Lăcanu, în vârstă de 65 de ani, a ucis în anul 2001 fără milă un pensionar din Italia. Crima care a rămas nerezolvată vreme de aproape două decenii a oferit noi indicii oamenilor legii cu privire la autorul faptei. Anchetatorii au reușit să compare ADN-ul românului cu cel găsit la locul crimei.

Șeful Poliței din Verona, Massimo Sacco, a făcut anunțul într-o conferință de presă ținută marți, 12 mai. Crima a avut loc în noaptea de 28 spre 29 mai 2001. în acea zi, Antonio Schiesaro, un pensionat italian în vârstă de 70 de ani, a fost ucis fără milă în locuința lui. Italianul a fost înjunghiat de mai multe ori cu o foarfecă. Criminaliștii au descoperit un singur indiciu: o mostră ADN găsită pe un cuțit de mici dimensiuni.  

În urmă cu 5 ani, Ion Lăcanu a fost acuzat și de tentativă de omor asupra concubinei sale. Cu această ocazie, acestuia i s-a prelevat o mostră de ADN din salivă și care a rămas înregistrată într-o bază de date. (Citeste si: Italia - Restricţiile de călătorie vor fi ridicate începând cu 3 iunie)

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate