
In articol:
Soraya Abdullah Balvas a fost o celebră actriță indoneziană, recunoscută pentru rolurile sale din filme celebre. Printre filmele și serialele în care actrița de 42 de ani se numără: „Eclipsa”, „Ultimele lacrimi”, „Fii fermecat”, „Nu spune dragoste” și „Onoare”. Actrița, cunoscută pentru numele de Aya, a murit după ce a fost infectată cu noul coronavirus.
Soraya s-a năsut în Jakarta, pe data de 3 august 1978. Ea și-a început cariera de succes în anul 1996 și a jucat în diferite filme și seriale indoneziene.Din punct de vedere sentimental, actrița a tecut prin momente foarte dificile. În anul 2000, Soraya Abdullah Balvas s-a căsătorit Marik Guizot. Povestea celor doi de dragoste nu a rezistat, iar divorțul a avut loc cinci ani mai târziu, în 2005. Divorțul a avut loc în momentul în care Soraya era însărcinată în opt luni cu cel de-al doilea copil al cuplului. Această despărțire a marcat-o atât de tare încât a intrat în depresie și a fost inernată la o clinică psihiatrică.
Citeste si: David Măruță, diagnosticat pozitiv cu COVID-19! Cum se simte fiul lui Cătălin Măruță
Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro
Pentru a se pune din nou pe picioare, actriț a hotărât să ducă o viaţă strictă, în limitele credinţei islamice. În anul 2017, Soraya și-a găsit din nou fericirea alături de un alt bărbat. Ea s-a căsătorit cu Alaa El Kasaas, un om de afaceri din Egipt, potrivit presei din Indonezia.
Soraya Abdullah Balvas a murit la doar 42 de ani [Sursa foto: Facebook]
Valeria Gagealov, infectată cu noul coronavirus! Actrița se află în stare gravă la spital!
Încă un actor celebru din România a intrat în contact cu virusul COVID-19! Valeria Gagealov, în vârstă de 90 de ani, este internată la Spitalul Elias din capitală, după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Din primele informații despre starea sa de sănătatea, actrița se află într-o stare gravă.
De-a lungul carierei sale, ea a jucat roluri remarcabile în filme precum: „Moara cu noroc”, „Serata”, „Întoarcerea lui Vodă Lăpușneanu”, „Singurătatea florilor”.
Citește mai multe AICI.