Tragedie în România. S-a aruncat în fața trenului! Anunțul Poliției privind identitatea bărbatului

O nouă tragedie cumplită s-a produs în România. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului, găsindu-și astfel sfârșitul în mod violent.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Identitatea bărbatului nu este cunoscută încă.

"Bărbatul nu a fost încă identificat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Evenimentul cumplit s-a petrecut în această după-amiază. Bărbatul s-a aruncat în faţa unui tren de persoane care circula pe relaţia Petroşani-Simeria, incidentul având loc în zona localităţii Ciopeia, în apropiere de Haţeg, informează Agerpres.

La faţa locului s-au deplasat lucrătorii de la Poliţia Transporturi Feroviare (TF) pentru cercetările care se impun în astfel de situaţii.   

Tragedie cumplită în Turda! Copil de 2 ani, strivit de o ușă

O altă tragedie cumplită a avut loc recent în România, în Turda. Un copil de numai 2 ani a fost strivit de o ușă metalică. 

″În scara interioară a blocului ar fi căzut o uşă metalică, ce era rezemată de perete, peste un minor de 2 ani. Victima a fost transportată la spital la Turda unde a fost declarat decesul”, precizează IPJ Cluj. În cauză se continuă investigaţiile pentru ucidere din culpă.

Potrivit unor informații neoficiale, totul s-a petrecut la parterul blocului. În urmă cu câteva zile un locatar și-a schimbat ușa de la intrare, iar pe cea veche ar fi rezemat-o de un perete din scara blocului cu gândul să se debaraseze ulterior de ea. Din păcate aceasta a căzut peste copil, relatează turdanews.net

„În scara interioară a blocului ar fi căzut o ușă metalică ce era rezemată de perete, peste un minor de 2 ani. Victima a fost transportată la spitalul din Turda unde a fost constatat decesul. În continuare se fac investigații pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul. În cauză, s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, informează IPJ Cluj.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: