Tragedie în sportul mondial. A decedat la vârsta de 31 de ani, după 10 zile în comă

Bobana Velickovic a decedat în urma unor complicații rare la naștere.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Tragedie în sportul mondial- a decedat la vârsta de 31 de ani, după 10 zile în comă


In articol:

Cunoscuta campioană europeană la proba de pistol cu aer comprimat, 10 metri, a decedat duminică după ce a stat 10 zile în comă. Decesul se datorează faptului că medicii nu au depistat un sindrom destul de rar, ce afectează femeile însărcinate și care are manifestări ce implică constricția vaselor de sânge în tot corpul.

Citeste si: Falsul medic Matteo Politi este în doliu! Cel mai bun prieten al italianului a murit într-un cumplit accident rutier FOTO

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte: „Am încercat să strig...”

Citeste si: Roxen, lovită cu bestialitate de iubit. Cântăreața a fost bătută cu pumnii, trasă de păr și lovită cu o coadă de mătură de către partener

Lumea sportivilor de performanță este profund zdruncinată.

"Cu mare tristețe am aflat vestea dispariției multiplei campioane Bobana Momčilović Veličković, după o scurtă și grea suferință la Belgrad. Bobana începuse să practice tirul de la vârsta de 9 ani. A dominat categoric ultima sa competiție și a contribuit și la titlul cucerit pe echipe, iar cu aceste două medalii de aur a devenit una din cele mai titrate sportive din Europa. Condoleanțe familiei, prietenilor și comunității sportive din Serbia", este comunicatul forului internațional.

Sportiva Bobana Velickovic este o veritabilă campioană mondială și triplă campioană europeană. Nou-născutul său este sănătos.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate