Stiri

Tragedie în televiziune! Trei vedete TV au murit într-un accident cumplit

Trei vedete TV s-au stins într-un accident cumplit petrecut în SUA. Căpitanul Stephen Biernacki (50 de ani), James Lacey (48 de ani) şi Joshua Porter (50 de ani), cunoscuţi din emisiunea „Deadliest Catch” difuzată de Discovery, au murit în Pacific, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Tragedie în televiziune! Trei vedete TV au murit într-un accident cumplit

Cei trei filmau în cadrul emisiunii „Deadliest Catch”, o emisiune în care sunt prezentate capturi impresionante ale unor animale marine, precum crabi, ton.

Accidentul cumplit a avut loc marţi noaptea. Gărzile de coastă americane au transmis că barca în care se aflau cei trei trecea barajul periculos Yaquina Bay atunci când tragedia a avut loc. Apele în care şi-au pierdut viaţa cei trei realizatori sunt descrise ca fiind „cimitirul violent al Pacificului”.

Potrivit unor rapoarte, doi dintre cei trei membri ai echipajului au fost găsiţi inconştienţi, fiind duşi la spital, acolo unde a fost declarat decesul lor. Cel de-al treilea membru a murit prins în barcă.

„Deadliest Catch” este un show TV difuzat pe Discovery în care un narator prezintă detalii despre capturile impresionante de pe mare. În timpul show-ului, camera se mută de la o barcă la alta. Deadliest Catch înregistrează zi de zi viaţa membrilor echipajelor, iar de multe ori sunt descrise situaţii stresante, potrivit romaniatv.net.
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune