Stiri

Tragedie in Vaslui! Doi copii, gasiti morti intr-un iaz

Doi copii de 11 ani au fost găsiţi înecaţi într-un iaz din Vaslui. Cei doi băieţi care nu ştiau să înoate au murit, după ce s-au scăldat în iazul din satul Bărboşi. Părinţii, ajutaţi de localnici, i-au căutat neîncetat ore în şir.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Tragedie in Vaslui! Doi copii, gasiti morti intr-un iaz

Cei doi băieţi, din satul Barboşi, au fost căutaţi miercuri de către părinţi şi localnici încă de la momentul dispariţiei, însă au fost găsiţi abia în cursul nopţii, în apropierea iazului din sat. Oamenii au chemat ambulanţa, însă echipajul medical nu a putut să mai facă nimic pentru copii decât să constate decesul.

A fost anunţată Poliţia, care a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care au murit cei doi băieţi.  Copiii ar fi fost la scăldat în iazul de la Barboşi şi, pe motiv că nu ştiau să înoate, s-au înecat. Cercetările continuă în acest caz.

Nu este prima oară când copii îşi pierd viaţa la scăldat. În mai, un băieţel de 10 s-a înecat în râul Ialomiţa, în zona satului Broşteni.

Drama lui Costin Gheorghe de la Exatlon! E cutremurător ce se ascunde în spatele tricoului cu "Franco" purtat la testimoniale. Are legătură cu familia lui Pepeicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune