Tragedie în Vrancea! Și-a ucis fratele din cauza iubitei

Un caz oribil a avut loc într-o familie din Vrancea, în care frații s-au luat la ceartă din cauza unei femei.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Un tânăr în vârstă de 23 de ani și-a ucis fratele într-un mod îngrozitor, după ce și-a exprimat neplăcerile în legătură cu iubita fratelui său.

Mama fraților și victima nu o aveau la inimă pe concubina criminalului. Totul a pornit din cauza unor neînțelegeri și a unor discuții în contradictoriu.

Toți locuiau în aceeași casă iar pe fondul consumului de alcool, s-a iscat un adevărat scandal.

Citeste si: Ce se întâmplă cu What's Up? Cântărețul și-a șters tot Instagramul și a postat o imagine bizară! ”Viața începe într-o formă inconștientă și se termină tot așa”

Citeste si: Tragedie oprită la timp! O nouă "Magdalena Șerban" a atacat oamenii la metrou

Citeste si: Mesajul halucinant al fiicei de suflet a Ilenei Ciuculete, la trei săptămâni după înmormântarea lui Cornel Galeş: “Condoleanţe pentru cei care mor de grija mea!”

Cum s-a ajuns la crimă

Când mama băieților și bărbatul ucis au început să o certe pe fată, aparent fără motiv, ucigașul a început să își lovească fratele, după care a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat chiar în inimă.

Iubita bărbatului vinovat a sunat la poliție iar polițiștii l-au reținut preventiv, iar dacă se va găsi vinovat pentru ceea ce a făcut, își va petrece mulți ani în închisoare.

"Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, pentru arestarea preventivă a inculpatului A.R. si în consecinţă: În temeiul art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului A.R.,cercetat pentru infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, prevăzută de art. 188 al.1 Cod penal raportat la art. 199 al.1 Cod penal, pe o perioada de 30 zile, începând cu data de 05 ianuarie 2020 până pe 03 februarie 2020 inclusiv.", se arată în cererea procurorilor.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate