WOW

Tragedie intr-o familie din Cluj! Baiatul lor s-a sinucis dupa ce a luat Bac-ul si s-a inscris si la facultate

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Tragedie intr-o familie din Cluj! Baiatul lor s-a sinucis dupa ce a luat Bac-ul si s-a inscris si la facultate

Un tanar absolvent de liceu in varta de 17 ani, din satul Visagu, Cluj, a recurs la un gest extrem. Baiatul si-a pus capat zilelor, in ciuda faptului ca il astepta un viitor stralucit.


Tanarul trecuse cu brio de examenul de Bacalaureat, unde obtinuse o medie de generala de 8.70. Dupa Bacalaureat, el se inscrisese la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, acolo unde, isi dorise.

In ciuda rezultatelor bune pe care le obtinuse la studii, tanarul a ales sa termine socotelile cu viata. El a fost gasit spanzurat de un copac din spatele casei, chiar de catre tatal sau.


Potrivit primelor informatii, se pare ca tanarul locuise in Spania pana la inceperea liceului. Examenul de bacalaureat ii provocase mult stres, din dorinta de a lua o nota mare. Un alt factor care ar fi putut declansa caderea psihica a baiatului ar fi fost si cateva probleme in viata sentimentala, despre care nu se cunosc multe amanunte.

Adevărul surprinzator despre problemele de sănătate ale lui Borcea! De ce şi-a făcut omul de afaceri analizele la cap! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fostul Biancăi Draguşanu a ieşit la agăţat! Tristan Tate s-a dat în stambă în club, dar tot a... rataticon photo

Vedete

Fostul Biancăi Draguşanu a ieşit la agăţat! Tristan Tate s-a dat în stambă în club, dar tot a... ratat

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, pare că, în sfârşit, şi-a revenit după despărţirea de vedeta TV şi a revenit la vechile sale obiceiuriŞ cheltuirea banilor în speranţa că vreo domnişoară care speră să dea lovitura va ”pica”...

Titlu secțiune