Tragedie la Buddhist. Patronul celui mai cunoscut sexy-club din România a murit subit. Decizia luată de fiul său

Nicolae Marinescu, patronul Buddhist, s-a stins subit din cauza unei răni la picior, pe care nu a tratat-o la timp. Nimic nu anunța sfărșitul afaceristului.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Potrivit apropiaților, cu 5-6 ore înainte de atacul cerebral, Nae nu acuza nicio durere. Renumitul patron a fost găsit fără suflare în baia locuinței sale.

Imediat după funeraliile lui Nicolae Marinescu, la cârma ”The Buddhist” s-a instalat fiul afaceristului, Vlad Marinescu. La scurt timp după ce a preluat afacerea la care celebrul său tată a trudit o viață întreagă, fiul moștenitor a luat o decizie uluitoare. Potrivit unor surse citate de Cancan, Vlad a încercat să vândă sexy-clubul ce este situat pe Bulevardul Regina Elisabeta, dar din anumite motive se pare că a renunțat la această idee.

În urmă cu mulți ani, Nicolae Marinescu a pus bazele unui sexy-club în Capitală. Într-un timp extrem de scurt și datorită experienței manageriale, Nae, așa cum era alintat de apropiați, a reușit să aducă faima clubului de striptease. Astfel  ”The Buddhist” a devenit cel mai renumit, dar și cel mai exclusivist sexy-club din România. De-a lungul timpului, în clubul lui Nicolae Marinescu au lucrat majoritatea fetelor de oraș.

fara descriere

Declinul celui mai renumit sexy-club din București!

Conform unor surse din interiorul ”The Buddhist”, odată cu trecerea în neființă a renumitului patron Nicolae Marinescu a început și declinul celui mai cunoscut sexy-club din România. Într-o perioadă scurtă de timp, “Raiul stripteaselor” din București a pierdut lupta cu concurența și a fost surclasat de un Night Club ce s-a deschis în centrul Capitalei. Mai mult decât atât, sursele citate au suținut și faptul că mai multe fete ce aveau ștate vechi în clubul înfințat de Nae au rupt contractele și au plecat la ”Night Club București”, rivalii clubului ”The Buddhist” și cei care s-au impus cu lejeritate în topul nightlife-ului din București.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate