Tragedie la Hollywood! Paul Walker a murit!

Actorul american Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a murit, sâmbătă, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California, a confirmat reprezentantul vedetei, informează huffingtonpost.com.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierePaul Walker se afla ca pasager într-un Porsche atunci când şoferul a pierdut controlul maşinii. Automobilul s-ar fi lovit de un stâlp sau de un copac şi a fost imediat cuprinsă de flăcări, după care a explodat. Potrivit huffingtonpost.com, nu se cunosc încă motivele pentru care şoferul maşinii a pierdut controlul automobilului.

fara descriere„Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia Reach Out Worldwide. El era pasager în maşina condusa de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Vă mulţumim pentru răbdare şi, asemeni vouă, suntem uimiţi şi întristaţi de această veste (...) Vom face tot posibilul să vă ţinem la curent despre modalităţile în care vă puteti adresa condoleanţele”, este mesajul postat de echipa actorului pe Facebook.

fara descrierefara descrierefara descrierePaul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul kalooga_36441" Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" şi "Furios şi iute 7". Paul avea vea o fata de 15 ani, care se numeste Meadow.

VEZI AICI IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate