Tragedie la Sarmizegetusa! O persoană a murit, iar alte două au fost rănite după ce au fost lovite de fulger

Un paznic al sitului arheologic Sarmisegetusa Regia din judeţul Hunedoara a murit, iar alte două persoane au fost rănite, joi, în timpul unei furtuni. Cele trei persoane au fost lovite de fulger.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Pompierii militari din Orăştie şi un echipaj medical au intervenit, joi, la Sarmisegetusa Regia, pentru salvarea a trei persoane, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Bucium, paznic la situl arheologic şi doi vizitatori, soţ şi soţie, din Pogoanele, judeţul Buzău, care au fost loviţi de fulger în timpul unei furtuni.

Cei doi soţi, care prezentau semne ale descărcării electrice, au primit îngrijiri medicale din partea pompierilor şi a medicilor SAJ şi au fost duşi conştienţi şi cooperanţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Orăştie.

Potrivit pompierilor, pentru a treia victima nu s-a mai putut face nimic.

Bărbatul decedat, de 47 de ani din comuna Bucium, făcea parte din dispozitivul de pază al sitului arheologic Sarmisegetusa Regia.

Centrul judeţului Hunedoara s-a aflat sub incidenţa unui cod galben de vreme rea, caracterizat de averse ce au atins 25 de litri pe metru pătrat, grindină şi descărcări electrice.

 

Sursa

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate