Tragedie oprită la timp! O nouă "Magdalena Șerban" a atacat oamenii la metrou

Un incident produs la metrou aduce aminte de cazul Magdalenei Șerban, femeia care a aruncat în fața metroului o tânără.

Distribuie pe:


In articol:

De această dată însă, cea care și-a ieșit din minți este o femeie de 30 de ani care a început să agreseze verbal ceilalți călători de pe peron.

Toată întâmplarea a avut loc la stația de metrou Pipera, unde tânăra a început să înjure și chiar să agreseze fizic oamenii care așteptau metroul, totul întâmplându-se foarte aproape de marginea peronului.

Din fericire, călătorii alarmați au chemat paznicii și femeia a fost imobilizată până ce autoritățile au ajuns la fața locului.

Tânăra de 30 de ani care a băgat în sperieți oamenii de la metrou a fost dusă la spital, pentru a i se face un control amanunțit.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Elena Ionescu, Grațiela Duban, Cristina Șișcanu și Asiana Peng își testează limitele la Survivor! Care sunt cele mai mari temeri ale concurentelor: "Plâng fără oprire, mi-e foarte frică de..."

Citeste si: Mesajul halucinant al fiicei de suflet a Ilenei Ciuculete, la trei săptămâni după înmormântarea lui Cornel Galeş: “Condoleanţe pentru cei care mor de grija mea!”

Citeste si: Ce se întâmplă cu What's Up? Cântărețul și-a șters tot Instagramul și a postat o imagine bizară! ”Viața începe într-o formă inconștientă și se termină tot așa”

Un alt caz care șochează România

Incidentul de la stația Pipera nu este primul de acest gen.

Acum un an și jumătate, Magdalena Șerban a șocat pe toată lumea, după ce a aruncat în fața metroului o tânără, după care a lovit-o pentru a nu se mai putea ridica. Tânăra a murit pe loc, prinsă sub șinele metroului.

Magdalena Șerban a fost condamnată la închisoare pe viață.

La această crimă oribilă se mai adaugă și cazul femeii amenințate că o sa fie aruncată în fața metroului, de către o bătrână cu probleme psihice.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate