Tragedie pe calea ferată: cel puțin 15 oameni au murit și alți 40 sunt răniți în urma coliziunii a două trenuri

Tragedie pe calea ferată după ce două trenuri din estul Bangladeshului s-au ciocnit puternic și mai multe vagoane au fost distruse complet.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Tragedia s-a petrecut în această dimineață. Două trenuri s-a ciocnit frontal, iar în urma impactului peste 15 oameni s-au stins din viaţă și alţi 40 de oameni au fost răniţi, relatează channelnewsasia.com. 

Citeste si: O actriţă româncă a făcut cea mai controversată mărturisire: „M-am săturat să mă culc în fiecare seară cu alt bărbat!”

Citeste si: Surpriză! Ce a făcut Brigitte Sfăt în ziua în care fostul ei soț s-a internat în spital! Apariția ei a șocat pe toată lumea! Avem imaginile exclusive

Citeste si: Sora lui Nicușor Iordan aruncă bomba în scandalul cu Anamaria Rosa: ”Nu a fost viol, a fost cu consimțământ. A fost dorința lui Aurelian Preda!

Tragedie pe calea ferată: cel puțin 15 oameni au murit și alți 40 sunt răniți în urma coliziunii a două trenuri

Un tren care se îndrepta spre oraşul port Chittagong s-a ciocnit frontal cu un tren care se îndrepta spre capitala Dhaka la ora 03:00 dimineaţa (21.00 GMT) la Brahmanbaria, localitate aflată la circa 100 km est de Dhaka, transmite Agerpres.

Impactul a avariat în totalitate mai multe vagoane, iar salvatorii caută în continuare supravieţuitori care ar fi putut să fie blocaţi în interior, conform declarației lui Hayat Ud Dowlah Khan, un oficial administrativ din Brahmanbaria. 

„Până acum au fost recuperate 14 cadavre. Peste 40 de persoane care au fost rănite au fost internate în spitale”, a spus el, avertizând însă că bilanţul ar putea să crească pe măsură ce operaţiunile de căutare avansează.

În urma acestui impact cercetările se află în derulare pentru a se afla cum au ajuns cele două trenuri pe aceeași cale ferată. 

De-a lungul anilor, în Bangladesh au avut loc mai multe accidente feroviare. Principalele cauze ale dezastrelor sunt reprezentate de starea proastă a căilor şi supravegherea necorespunzătoare a nodurilor.

sursa foto: Gnsnews.co.in

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate