Tragediile se țin lanț în viața lui Florin Călinescu. Criza provocată de coronavirus l-a lovit puternic. Actorul s-a văzut nevoit să...

Pandemia de coronavirus a afectat afacerile multor români, printre care și vedete. De exemplu, actorul Florin Călinescu, care și-a deschis de puțin timp un restaurant în Capitală, a fost nevoit să își trimită angajații în șomaj tehnic.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Tragediile se țin lanț în viața lui Florin Călinescu. Criza provocată de coronavirus l-a lovit puternic. Actorul s-a văzut nevoit să...

Florin Călinescu, obligat să își trimită angajații în șomaj tehnic

Florin Călinescu  este unul dintre puținii oameni de televiziune din România au investit de-a lungul timpului și în afaceri. În cee ace îl privește pe actor, acesta a început sî investească în fel și fel de afaceri undeva la începutul anilor 90. La începutul anilor 2000, Călinescu a devenit unul dintre cei mai bogați prezentatori de televiziune din țara noastră, asta după ce a vândut cu câteva milioane de euro firma de optică și tehnică medicală pe care o deținea.


In articol:

În urmă cu puțin timp, juratul unei emisiuni de talente din România a investit peste 2 milioane de euro într-o sală de evenimente aflată pe malul lacului Herăstrău.

Și, în ciuda faptului că afacerea actorului este deschisă destul de recent, aceasta a funcționat extraordinar încă de la deschidere. Mai mult decât atât, Călinescu mai are un local în București, mai exact în zona Tineretului. Pe acesta l-a deschis în urmă cu vreo zece ani și se numără și în prezent printre cele mai aglomerate restaurante din Capitală.

Citeste si: Martin Tudor avea probleme cardiace de acum 16 ani! La un control s-a descoperit că are inima mărită, dar medicii l-au lăsat să plece cu Steaua în cantonament! Fostul portar a făcut infarct la 43 de ani!

Citeste si: Bianca Rus stă singură în casă, la Satu Mare! Cum a aflat concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities” că Ștefan Farrel s-a despărțit de ea

Citeste si: Răzvan Botezatu, în șoc! "Fostul meu iubit a fost testat pozitiv cu COVID-19! Nu știu ce să fac, am emoții uriașe.... Dacă o pățesc”

Pandemia de coronavirus care a lovit mapamondul și instaurarea stării de urgență în țara noastră, care a impus închiderea tuturor barurilor și restaurantelor, l-au afectat extrem de tare din punct de vedere financiar pe Florin Călinescu. Acesta s-a văzut nevoit să închidă afacerea și să își trimită toți angajații în șomaj tehnic, luând decizia de a nu face livrări la dimiciliu. Actorul a preferat să nu își expună angajații și familiile acestora la pericolul infectării cu COVID 19: 

Tragediile se țin lanț în viața lui Florin Călinescu. Criza provocată de coronavirus l-a lovit puternic. Actorul s-a văzut nevoit să...

“Nu se pune problema să fim concendiați. Suntem o echipă frumoasă și unită și așa vom rămâne. Domnul Călinescu ține foarte mult la noi și noi la dânsul. Este o doar o perioadă până va trece tot dezastrul acesta, apoi vom reveni la job-urile noastre și vom fi din nou printre cei mai buni”, a declarat un angajat al restaurantelor deținute de omul de televiziune pentru Playtech.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate