Stiri

Tragic! Un adolescent de 16 ani din Arges s-a sinucis, aruncandu-se in lac. Familia se afla in stare de soc

Un tanar in varsta de 16 ani s-a sinucis, aruncandu-se in Lacul Marina din Curtea de Arges. Totul s-a intamplat dupa ce sora sa i-a spus ca a consumat mult prea mult alcool.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Tragic! Un adolescent de 16 ani din Arges s-a sinucis, aruncandu-se in lac. Familia se afla in stare de socicon photo

Un tanar in varsta de 16 ani din Curtea de Arges s-a sinucis, dupa ce sora sa i-a reprosat ca a consumat prea multa bautura. Acesta a petrecut toata noaptea la un majorat, intr-un club. Acesta se certase cu sora sa in varsta de 23 de ani, iar apoi a fugit din club. De frica, sora mai mare a trimis un tanar de 19 ani dupa el, pentru a-l supraveghea, insa tanarul deja se urcase pe balustrada si a sarit in apa.

Tanarul de 19 ani a incercat sa-l salveze pe minor, insa, apa fiind mult prea rece, nu a mai reusit, retragandu-se spre mal. De asemenea, sora sa de 23 de ani a incercat acelasi lucru, dar fara mari sanse.

Autoritatile l-au cautat pe adolescent in lacul de acumulare. Dupa ce a fost gasit, acesta a fost tras la mal si resuscitat 50 de minute. Medicii au confirmat decesul baiatului. Tanarul de 19 ani si sora minorului au fost dusi la spital, dupa ce se aflau in hipotermie, scrie realitateadearges.

Sursa foto: Realitateadearges.net

Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune