Stiri

Tragic! Un adolescent de 16 ani din Arges s-a sinucis, aruncandu-se in lac. Familia se afla in stare de soc

Un tanar in varsta de 16 ani s-a sinucis, aruncandu-se in Lacul Marina din Curtea de Arges. Totul s-a intamplat dupa ce sora sa i-a spus ca a consumat mult prea mult alcool.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


Un tanar in varsta de 16 ani din Curtea de Arges s-a sinucis, dupa ce sora sa i-a reprosat ca a consumat prea multa bautura. Acesta a petrecut toata noaptea la un majorat, intr-un club. Acesta se certase cu sora sa in varsta de 23 de ani, iar apoi a fugit din club. De frica, sora mai mare a trimis un tanar de 19 ani dupa el, pentru a-l supraveghea, insa tanarul deja se urcase pe balustrada si a sarit in apa.

Tanarul de 19 ani a incercat sa-l salveze pe minor, insa, apa fiind mult prea rece, nu a mai reusit, retragandu-se spre mal. De asemenea, sora sa de 23 de ani a incercat acelasi lucru, dar fara mari sanse.

Autoritatile l-au cautat pe adolescent in lacul de acumulare. Dupa ce a fost gasit, acesta a fost tras la mal si resuscitat 50 de minute. Medicii au confirmat decesul baiatului. Tanarul de 19 ani si sora minorului au fost dusi la spital, dupa ce se aflau in hipotermie, scrie realitateadearges.

Sursa foto: Realitateadearges.net

Galerie foto