Trai pe vatrai, nenica! Pepe i-a construit catelului “vila” cu calorifer in ea!

La casa noua se cere si dulau pe masura! Ca atare, Pepe si-a cumparat o splendoare ca catel, un exemplar superb din rasa Cane Corso, care are numai cateva luni si e baietel. Si asta nu e tot! In curtea vilei lui din Pipera, latinoloverul a construit, ce credeti? O viluta mai mica pentru… patruped!

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descrierefara descriereEi bine, da, Pepe pare sa nu se uite la bani cand e vorba de “ai lui”, fie ca ne referim la cuvantatoare, fie la… ne. Doar asa se poate explica cheltuiala pe care artistul a facut-o pentru catelusului sau cel nou. I-a construit animalului o splendoare de minivila cu tot confortul necesar.

“Cu materialele care mi-au ramas de la casa mea, am incropit si o casuta pentru dragul meu Gytano, caci asa l-am botezat pe catel”, ne-a povestit Pepe.

 

In fine, cantaretul e modest. Casuta nu e una obisnuita pentru un caine. E luxul de pe lume! Are acoperis din tabla, pretii si podeaua sunt tip sandvis, din lemn cu polistiren la mijloc, iar acoperisul e izolat cu vata de sticla si table speciala.

Credeti ca asta e tot? Va inselati! Pe tavanul cotetului  a fost montat un calorifer electric, care asigura, cu un termostat, o temperature constanta in interior. “Temperatura se regleaza automat, asigurandu-se o clima ideala pentru animal, asa cum m-a sfatuit medical veterinar. Nici prea cald nu e bine, pentru ca mai iese afara si schimbarea brusca de la cald la rece il afecteaza”, a precizat Pepe pentru WOWbiz.ro.

O asemenea constructie, cu tot confortul asigurat de Pepe pentru animalutul lui, costa minimum 2.000 de lei. O nimica toata, ne permitem sa spunem noi, daca ne gandim ca toata vila din Pipera a costat cam 200.000 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate