Traian Băsescu a votat, la braț cu soția! Maria Băsescu, îmbrăcată în violet pentru atragerea energiilor pozitive?

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a venit la secția de votare însoțit de soția lui, Maria Băsescu.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere

Alegeri 26 mai. Cei doi au intrat în clădire, ținându-se de braț și au stat la coadă unul lângă celălalt. Până la intrarea în cabina de vot, Traian Băsescu nu s-a dezlipit de Maria Băsescu.

fara descriere

Citeste si: CTP l-a făcut praf pe Gică Hagi pentru că acesta nu e interesat de alegerile europarlamentare: „Nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva. Votul e cu mâna, e henţ”

Maria, elegantă ca de obicei, a purtat un costum violet, într-o nuanță asemănătoare cu cea de la cravata lui Traian Băsescu. Se știe că în urmă cu câțiva ani, atunci când Traian Băsescu candida la alegerile prezidențiale, s-a vorbit mult despre ”flacăra violet”, cea care i-ar fi adus norocul și energiile pozitive de partea lui.

Citeste si: Prezenţă la ora 10:00 - 6,44 % la alegerile europarlamentare, mult peste prezenţa de la parlamentarele din 2016 şi de la europarlamentarele din 2014; 5,19 % la referendum

fara descriere

fara descriere

 

De altfel, în toate momentele importante pentru cariera sa politică, Traian Băsescu a purtat violet, în jurul acestei culori fiind făcute multe speculații în decursul anilor. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate