Traian Băsescu, dezvăluiri de senzaţie despre soţia lui. Vezi ce face cu aceasta în fiecare dimineaţă şi care este subiectul tabu despre care nu vorbesc niciodată. "Nu o să auziţi"

Traian Băsescu, dezvăluiri de senzaţie despre soţia lui. Vezi care este subiectul tabu despre care nu vorbeşte niciodată cu partenera lui de viaţă.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Traian Băsescu a fost întotdeauna discret în ceea ce priveşte mariajul lui longeviv. Soţia lui, Maria, a fost mereu înconjurată în mister, fosta primă doamnă fiind o prezenţă plăcută, dar reţinută la braţul puternicului politician.

Nici acum nu s-au schimbat lucrurile, protagonista noastră preferând să stea departe de camerele de luat vederi şi aproape de nepoţii ei pe care îi adoră.

Traian Băsescu, dezvăluiri de senzaţie despre soţia lui. "Nu vorbim niciodată despre politică"

Ei bine, într-una dintre puţinele dăţi când a vorbit despre partenera lui de viaţă, Traian Băsescu a povestit că niciodată nu a împovărat-o pe femeia de lângă el cu problemele politice care îl macină chiar şi acum, când nu mai este preşedinte.

"Niciodată n-am dus acasă tensiunea de la serviciu. Nici când veneam de pe mare, nici acum. La mine în casă nu o să auziţi discuţie politică", a spus fostul şef al statului.

Tot atunci, Băsescu a povestit că el şi soţia lui au un fel de ritual pe care-l practică de mai bine de 30 de ani.

Vezi pe ştirilekanald.ro ritualul pe care soţii Băsescu îl practică în fiecare dimineaţă

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: