Traian Băsescu îşi domină soţia la venituri! Cum a ajuns fostul preşedinte să câştige de 10 ori mai mult decât Maria Băsescu!

Din documentele oficiale reiese că Traian Băsescu îşi domină soţia la venituri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Traian Băsescu îşi domină soţia la venituri. Fostul preşedinte al ţării, în prezent senator, va candida la alegerile europarlamentare din luna mai din partea PMP. Recent, Băsescu şi-a completat declaraţia de avere, din care reiese o diferenţă uriaşă între veniturile sale şi ale soţiei sale, Maria. (vezi cum au ajuns Elena Băsescu şi Mihaela Rădulescu să fie rivale în afaceri)

Citeste si: Daniel Ghiţă a fost bodyguard-ul lui Traian Băsescu! Luptătorul a rememorat o întâmplare de Ziua Unirii: “A zis: “Nu e adevărat, nu respecți ordinele! Îți fac raport”

Citeste si: Elena Băsescu, interviu exclusiv pentru Teo Show! "Nu spun nu unei reîntoarceri în politică, aștept să crească puțin copiii"

Citeste si: Fostul soț al Elenei Băsescu a făcut furori printre animatoare! Avem DOVADA

Traian Băsescu îşi domină soţia la venituri. Indemnizaţia de fost preşedinte este de 184.680 de lei

Astfel, Băsescu a câştigat, în ultimul an, 154.709 lei ca senator, titluri de stat în valoare de 55.910 lei şi 4.185 dolari, 19.183 de lei ca dividende de la Romgaz, 53.860 de lei ca pensie, 184.680 de lei ca indemnizaţie de fost preşedinte şi 17.715 euro ca plată asigurare de la o Casă de Asigurări din Londra. În total, Băsescu a încasat 468.342 lei, plus sumele în euro şi dolari, ceea ce înseamnă un venit anual de aproximativ 120.000 de euro, adică 10.000 de euro pe lună.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate