Traian Băsescu și-a făcut testul anti-COVID și antidrog, la îndemnul Gabrielei Firea. Ulterior au urmat replici acide: „ Ziua penibilului maxim pentru Gabriela Firea”

Gabriela Firea a lansat o provocare în rândul candidaților la Primăria Capitalei: un test anti-COVID și unul antidrog!

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta


In articol:

Traian Băsescu
Traian Băsescu, candidatul PMP

Zilele trecute, Gabriela Firea a lansat o provocare pentru contra-candidații ei pentru postul de primar al Capitalei: testul anti-COVID și... un test antidrog! Traian Băsescu s-a conformat, cu promptitudine, în doar câteva ore, lansând totodată și câteva replici dure la adresa primăriței.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, a explicat imediat că și-a făcut atât testul anti-COVID cât și cel antidrog, la propunerea Gabrielei Firea, propunându-i acesteia ulterior o dezbatere în doi, sau chiar trei, în sala de consiliu a primăriei.

Printr-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, fostul președinte al țării, Traian Băsescu, i-a transmis un mesaj tăios Garielei Firea: 

”Doamna Firea a promis că va fi dezbatere dacă… Ziua de sâmbătă a fost ziua penibilului maxim pentru Gabriela Firea. Impostoarea profund coruptă a reuşit să întreacă orice măsură a penibilului inaugurând o bucăţică de pod care se opreşte între blocuri, fiind departe de a realiza legătura dintre Splaiul Independenţei şi autostrada Bucureşti-Piteşti.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Impostoarea a făcut ce ştie ea mai bine. S-a umflat în pene cu o lucrare neterminată încercând să păcălească pe imagine unde televiziunile bine împrietenite pe bază de publicitate data de impostoare nu au filmat capătul neterminat al podului.

Şi pentru că impostoarea plătitoare de publicitate din bani publici are tupeul cât casa, a declarat lucrarea ca fiind “cea mai mare din ţară”. Desigur, nicio televiziune n-a îndrăznit să-i spună că la Brăila se construieşte un pod peste Dunăre”, a declarat Traian Băsescu, într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Bianca Pop, bătută într-un club din Capitală! Ispita a trecut prin momente cumplite: "M-a lovit tare cu piciorul..."

Citeste si: Cum se votează prin corespondență. Ce trebuie să facă, de fapt, românii din diaspora

Citeste si: Anamaria Prodan a vorbit pentru prima dată despre divorțul care a fost ținut un mare secret:„Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că...”

”Azi o pot informa pe doamna Gabriela Firea că mi-am făcut ambele teste pe care le solicită şi că ambele sunt negative. În aceste condiţii eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicuşor Dan vrea să vină este cu atât mai bine pentru electorat”, a continuat acesta.

Traian Băsescu dorește o dezbatere publică, așături de Nicușor Dan și Gabriela Firea

Traian Băsescu a continuat mesajul, explicând că și-ar dori o dezbatere publică, alături de contra-candidații săi la șefia Primăriei Capitalei

”Vă propun ca dezbaterea să fie organizată în sala de consiliu a PMB. Noi doi sau trei stăm la masa de prezidiu iar presa în sală. Vă propun ca fiecare din noi să primească la început un timp de 15 minute în care să-şi prezinte programul, după care să lăsăm presei trei ore pentru întrebări adresate alternativ fiecărui candidat.

De asemenea vă propun ca pe timpul dezbaterii să ne adresăm fiecare 3 sau 4 întrebări despre program. Moderatorul ar trebui să fie un representant al societăţii civile cu preocupări pentru problemele Capitalei.

Pentru a da şanse maxime ca această dezbatere să fie acceptată de dumneavoastră, sunt dispus să accept orice sugestie rezonabilă pe care o faceţi”, a fost mesajul candidatului PMP, Traian Băsescu.

 
Urmatorul articol
Citește și:

De când se închid școlile și liceele pentru Alegerile locale 2020 și când reîncep cursurile. Calendarul complet

Elena Udrea, ținută provocatoare la ziua fetiței sale, Eva Maria

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Veste bună pentru români! Izolarea pentru persoanele care vin din străinătate ar putea fi înlocuită cu test COVID-19!

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de luni, 21 septembrie - Vezi emisiunea Online

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies