Traian Spak a aflat de incidentul de la 112 petrecut în urmă cu două seri și a sunat-o de urgență pe Andreea Antonescu. A anunțat-o că vrea custodia fetiței

Traian Spak se află acum în America, dar a auzit de incidentul șocant petrecut în urmă cu două nopți între Andreea Antonescu și iubitul ei, Ștefan Manolache.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au fost protagoniștii unui eveniment nefericit în urmă cu două nopți. Artista a plecat la Iași la iubitul ei, care a sechestrat-o în casă, după ce ar fi băut mai multe pahare de vin. Andreea Antonescu a sunat la 112 și a cerut ajutor, dar apelul s-a întrerupt brusc. Ulterior, Andreea a declarat că nu este ea cea care a sunat, însă a fost descoperită repede, după ce polițiștii au publicat conversația telefonică dintre Andreea și dispecerul de poliție.

Despre acest incident nefericit a aflat și soțul artistei, Traian Spak, care a sunat-o de urgență și i-a pus în vedere că va cere custodia fetiței lor dacă va mai face asemenea greșeli.

fara descriere

Citeste si: George Burcea nu a dormit acasă două nopți la rând. Soțul Andreei Bălan, suprins în compania unei blonde misterioase

Citeste si: Cum arăta Andreea Antonescu când au ajuns salvatorii la ea. Ce le-a spus polițiștilor, la fața locului: „Eu mă rugam să îmi dea cheile de la mașină să îmi iau acele țigări”

Citeste si: VIDEO | Andreea Antonescu, la 112: „Vreau să trimiteți o mașină!”. Cum arăta vedeta când au venit salvatorii

„Traian i-a reproșat că se poartă ca o puștoaică îndrăgostită, nu ca o femeie matură, ca o mama. I-a reproșat că nu este în regulă ca în cursul săptămânii, când fiica lor are școală, ea să plece în alte orașe după iubit. Ca dă dovadă de iresponsabilitate și că vine în țară să discute. Nu se dovedește că Andreea era beată aseară, Traian se gândește să ceară custodia fiicei lui”, au declarat surse din anturajul omului de afaceri pentru Impact.ro.

În urmă cu câteva luni, Andreea Antonescu a declarat că vrea să divorțeze de Traian Spak, după aproape șapte ani de căsnicie. Cei doi au fost împreună opt ani și au o fetiță, Sienna.

Deocamdată, nu s-a pronunțat divorțul celor doi foști parteneri de viață.

Cum arăta Andreea Antonescu când au ajuns salvatorii la ea. Ce le-a spus polițiștilor, la fața locului: „Eu mă rugam să îmi dea cheile de la mașină să îmi iau acele țigări”

După 4 ore, când într-un final a deschis ușa, Andreea Antonescu părea teafără și nevătămată. Surse din poliție spun însă că se cam clătina pe picioare și nici coerentă nu prea era. În aceeași stare euforică, ar fi fost și iubitul.

fara descriere


BEATRICE ROMANESCU - PURTĂTOR DE CUVÂNT AL IPJ IAȘI - Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă. Aceasta a negat faptul că a efectuat apelul și a declarat că nu are nicio problemă. În consecință, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă de 4 000 de lei.

La câteva ore după bizara întâmplare, cântăreața a venit cu lămuriri. Nu așa s-a întâmplat, le transmite fanilor, dar nici nu contestă amenda.

ANDREEA ANTONESCU: N-am fost deloc sechestrată.

Citește întreaga știre aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate