WOW

Traistariu crede ca fratele lui e virgin, dar se insala! Pictorul Vasile a facut sex, ultima data, acum un an: “A venit o fata la mine acasa, am pictat-o, dupa care am facut sex. Exact ca in Titanic”

Singuratic, refractar la tot ceea ce inseamna tehnologie, distant fata de familia lui si preocupat excesiv de religie, pictura si de astrologie, Vasile Traistariu l-a ingrijorat foarte tare pe fratele lui, Mihai. Solistul chiar s-a grabit sa afirme ca pictorul este virgin si s-a chinuit foarte mult timp sa-i gaseasca o iubita. Insa Vasile are ceva experienta amoroasa, chiar daca este un tip timid, si a povestit, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, despre femeile din viata lui.

Distribuie pe:

Autor:

Fire de artist, lui Vasile Traistariu ii place sa traiasca departe de oameni, izolat in apartamentul sau din Piatra-Neamt, pe care l-a transformat in atelier de pictura. Iese rar din casa, nu prea are prieteni si nici cu ceilalti frati nu tine legatura, singurul cu care mai vorbeste, ocazional, fiind Mihai. Vazandu-l ca sta numai in casa si ca intentioneaza sa o ia pe calea bisericii, solistul s-a impacientat foarte tare si s-a gandit ca solutia salvatoare, in cazul fratelui sau, ar fi sa-si gaseasca o iubita: Eu cred ca este virgin. Eu si fratii nostri ne-am gandit mult la asta si, la un moment dat, chiar am vrut sa platim noi o femeie care sa faca sex cu el”, a povestit cantaretul, in urma cu doua luni. Dar iata ca situatia nu sta chiar asa, iar Vasile se poate lauda cu o oarecare experienta in ceea ce priveste relatiile cu reprezentantele sexului frumos: Dupa ce m-au vazut la emisiunea la care am fost in decembrie, m-au cautat multe fete care isi doresc sa aiba relatii cu mine. M-am intalnit cu ele, dar nu am nici o relatie. Eu sunt pretentios, as vrea sa gasesc una in zodia Fecioara, ca eu sunt Taur si cu Fecioarele ma potrivesc cel mai bine. De unele sunt atras, dar nu ma potrivesc energetic. Altele ma sustin energetic foarte bine”, a povestit Vasile, pentru WOWbiz.ro. In pofida faptului ca Mihai il crede virgin, pictorul a bifat mai multe experiente sexuale, iar ultima a avut loc in urma cu un an: “A venit o fata la mine sa o pictez. Mie imi place foarte mult sa fac portrete, dar si nuduri. Si pe ea am pictat-o nud, dupa care am facut dragoste. A fost un moment exact ca in Titanic”, ne-a mai spus fratele lui Traistariu. Nostalgic din fire, Vasile n-a reusit sa inchege vreo relatie serioasa, acesta fiind si motivul pentru care a dat de banuit, in fata familiei. Potrivit devlaratiilor lui Vasile, situatia este cu totul alta:Eu inca sunt indragostit de o fata pe care am cunoscut-o in liceu. Ea acum este casatorita, nu stie ce simt pentru ea. Dar, in urma cu un an, am mai cunoscut o femeie care mi-a placut. E din Piatra-Neamt, este profesoara, pe ea voi incerca sa o cuceresc. Eu sunt foarte singuratic si retras, ca pictor. Sunt si timid”, ne-a mai spus Vasile. In ultimele doua luni, de cand Mihai l-a luat cu el la o emisiune televizata, Vasile se bucura de ceva comenzi de tablouri, reusind sa castige in timp scurt o suma deloc de neglijat. Insa o parte din profit a investit-o in materiale, pentru a-si imbunatati calitatea muncii.

Galerie foto