Transferul anului la FR de Judo: Sensei Kohei Oishi va antrena loturile României de judo

Transferul anului la Federaţia Română de Judo! Din această lună, prestigiosul sensei japonez Kohei Oishi va antrena loturile României de judo. Contractul a fost semnat pentru următorii trei ani, iar obiectivele sunt mari. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, România şi-a propus să obţină, cel puţin, o medalie de aur.

Autor: T.S.

Valorosul antrenor japonez a fost întâmpinat cu aplauze de către Comitetul Director, în prima sa zi petrecută la Federaţia Română de Judo. Vizibil emoţionat, Kohei Oishi a spus că îi place ţara noastră şi a învăţat deja câteva cuvinte în română.

"Mulţumesc foarte mult! Îmi place România, îmi plac românii, mâncarea românească şi oraşele româneşti", a spus Kohei Oishi.

Reprezentanţii Federaţiei susţin că transferul antrenorului Kohei Oishi era foarte aşteptat. Mai ales că sportivii români se pregătesc deja pentru Jocurile Olimpice de Vară, care vor avea loc la Tokyo, în anul 2020.

"În sfârşit, am reuşit să aducem unul din cei mai buni specialişti din Japonia. Nu numai că este bun, este şi tânăr, care îşi doreşte foarte mult rezultate excepţionale. Îi dorim bun venit în România şi să fie de bun augur. Nu ne putem gândi decât la îndeplinirea obiectivului suprem la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Medalia de aur!", a afirmat Florin Bercean, vicepreşedintele Federaţiei Române de Judo.

Kohei Oishi are planuri mai mari decât superiorii săi. Are ca obiectiv minimum două medalii de aur, mai ales că experienţa îl recomandă. Ultima oară a coordonat lotul de judo al Universităţii din Nagoya.

Kohei Oishi deţine centura neagră trei Dani, iar sportivii antrenaţi de el au câştigat mai multe competiţii

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Rasturnare de situatie in cazul fotomodelului de 14 ani care a murit de epuizare. Ce au gasit medicii in corpul tinerei este infiorator

Mărturisirile incredibile ale unei femei care a devenit mamă: ”Eu şi iubitul meu n-am mai făcut sex de doi ani de zile!”

Oana Lis vine cu vesti proaste despre Viorel: "Azi nu se simtea prea bine"

Iată soluțiile să treci peste eșecuri, dacă ești Leu, Rac sau Capricorn

Marele SECRET al lui Alexandru ARȘINEL! Nimeni nu a știut asta despre el: Era ahtiat

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Simona Halep, marele anunț după divorț. Se va întâmpla înainte de Moș Nicolae

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies