Transferul anului pentru un jucător român! Răzvan Marin a ajuns la Ajax! Câți bani îi vor intra în cont lui Hagi

Clubul Ajax Amsterdam a anunţat, joi, că a ajuns la un acord cu Standard Liege şi Răzvan Marin pentru transferul românului la gruparea din Amsterdam.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Mijlocaşul a semnat un contract valabil din data de 1 iulie şi care va expira la 30 iunie 2024, informează News.ro.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Ajax îi va plăti clubului Standard Liege 12,5 milioane de euro pentru Marin. Gheorghe Hagi a păstrat 20% dintr-un viitor transfer al românului atunci când l-a dat la Standard Liege, așa că în conturile formației Viitorul vor intra 2,4 milioane euro în urma acestei mutări.

"Ajax Amsterdam a ajuns la un acord cu Standard Liege privind transferul jucătorului român Răzvan Marin. Mijlocaşul ofensiv a semnat un contract care va intra în vigoare de la data de 1 iulie 2019 şi se va încheia la 30 iunie 2024. Clubul Ajax Amsterdam a achitat pentru acest transfer suma de 12,5 milioane de euro", anunţă gruparea olandeză pe site-ul său.

"Răzvan Marin s-a născut la 23 mai 1996, la Bucureşti şi este un produs al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. El a evoluat pentru prima echipă a clubului FC Viitorul, iar apoi s-a transferat la Standard Liege. Până în prezent, el are 15 meciuri jucate pentru echipa naţională a României", se mai arată pe site-ul lui Ajax.

Răzvan Marin a devenit al cincilea fotbalist român care va juca pentru Ajax Amsterdam, după Cristian Chivu, Bogdan Lobonţ, Nicolae Mitea şi George Ogăraru.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate