Transferul lui Mario Iorgulescu la clinica din Milano îl supără pe tatăl lui Dani Vicol: "Mi se pare ceva făcut pe furiș”

Transferul lui Mario Iorgulescu la clinica din străinătate stârnește controverse. Iulian Vicol este de părere că Mario a fost transferat pe furiș.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Tatăl lui Dani Vicol, victima fiului şefului LPF, a aflat din presă că fiul lui Gino Iorgulescu a fost transferat la o clinică din Milano şi este de părere că această mutare a fost făcută pe furiş și că părinții ar fi trebuit să anunțe.

Citeste si: Şi-a înjunghiat mortal iubitul în plină stradă! Motivul pentru care a făcut asta este halucinant! Imagini horror

Citeste si: Tânără de 19 ani, sechestrată și violată într-un bloc din Alexandria! Polițiștii au localizat-o în timp record

Citeste si: Adriana, fetița ucisă în Dâmbovița, este condusă pe ultimul drum, astăzi. Fratele ei mai mic nu știe că e moartă: "El zice că ea doarme, că mâine se scoală şi se joacă cu ea”

Transferul lui Mario Iorgulescu la clinica din Milano îl supără pe tatăl lui Dani Vicol care crede că transferul a fost făcut în secret 

Tatăl lui Dani Vicol este indignat de decizia luată de Gino Iorgulescu de a-l transfera pe fiul său la o clinică din Milano. 

"Mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, trebuia să spună cuiva, nu doar să-l ia din spital şi să-l transfere. Nu știu dacă ar putea scăpa de lege pentru că legea trebuie să-şi facă treaba oricum ar fi. Eu am încredere şi sper că o să-şi facă treaba.", a declarat tatăl lui Dani Vicol pentru Știrile TVR.

fara descriere
Iulian Vicol, tatăl băiatului care a fost ucis de Mario Iorgulescu, a menționat că are încredere în justiţie. El crede că oamenii legii vor face dreptate în acest caz şi că Mario Iorgulescu îşi va ispăşi pedeapsa pentru accidentul mortal provocat în urmă cu aproximativ două săptămâni.

fara descriere

Tatăl băiatului de 24 de ani mort în accidentul rutier crede că Gino Iorgulescu este vinovat pentru fapta fiului lui.
"Trebuia să aibă mai multă grijă de acest copil. Nu e la prima abatere. Domnul Iorgulescu trebuia să se gândească de foarte multe ori înainte să îi ia acea maşină", a mai spus Iulian Vicol, tatăl lui Dani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate