Transfomarea care o va costa mii de lacrimi pe Cristina Rus! Cand a venit in Bucuresti, statea intr-o garsoniera, acum, vila ei din Pipera va fi doar o amintire?

Cristina Rus traieste momente groaznice in aceste zile! Sotul ei, Dragos Bilteanu, a fost retinut de procurori si averea i se va pune, in curand, sub sechestru.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereCantareata este disperata si spera sa treaca peste aceste probleme, mai ales ca afaceristul a tratat-o pana acum ca pe o adevarata printesa.

“In momentul in care a venit in Bucuresti, Cristina avea o conditie medie, desi era o artista foarte apreciata! Isi luase o grasoniera in zona Vitan si se descurca binisor, insa nu se poate spune ca avea finante pentru o viata de lux! Ani de zile a stat in acea camera, iar intalnirea cu Dragos i-a schimbat viata! Blonda s-a mutat la vila si a inceput sa guste din tot ce ii era imposibil pana atunci, evenimente de fite, haine de la designeri celebri, genti de firma si masina de teren foarte scumpa! Atunci a crezut ca l-a apucat pe Dumnezeu de un picior, dar bucuria nu a durat la nesfarsit! Barbatul ei a fost retinut, de cateva zile, intr-un dosar de evaziune fiscala si toate bunurile vor fi puse sub sechestru pana la finalizarea anchetei. Cristina este disperata si, acum, nu ii mai pasa de nimic, de avere sau opulenta, vrea doar ca Dragos sa fie eliberat cat mai repede”, au spus persoane din apropierea vedetei


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate