Transformare incredibilă a fiicei lui Oreste Teodorescu! Voluptoasa Sabina, care făcea senzaţie în costum de baie, a ajuns de nerecunoscut! FOTO

Fiica lui Oreste Teodorescu a ajuns de nerecunoscut după ce a slăbit.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fiica lui Oreste Teodorescu a ajuns de nerecunoscut, după cum se poate vedea din câteva fotografii recente postate de Sabina pe o pagină de socializare. Sabina apare cu multe kilograme în minus şi cu faţa trasă, arâtând ca şi cum şi-ar fi făcut o operaţie de micşorare a stomacului.

Citeste si: Fiica lui Oreste a făcut senzaţie pe plajele din Republica Dominicană! Sabina a făcut pe Piratul din Caraibe!

Citeste si: Fiica lui Oreste Teodorescu s-a pozat goală în câmp: „Poftă de viaţă” FOTO

Citeste si: Ce legătură exista între Oreste Teodorescu și actorul care s-a sinucis? Marian Rădulescu era interesat de taberele de spiritualitate organizate de vedeta de televiziune

Diferenţa este foarte mare în comparaţie cu pozele realizate în octombrie, când Sabina a fost într-o vacanţă în Republica Dominicană. Sabina Teodorescu s-a măritat în toamna lui 2017 cu iubitul ei, Adi.

fara descriere

Fiica lui Oreste Teodorescu a ajuns de nerecunoscut. A născut un băieţel

Ea este studentă la două facultăţi şi lucrează la o agenţie imobiliară. La câteva luni după ce a devenit mireasă, Sabina a născut un băieţel. (vezi ce probleme are Oreste cu Fiscul)

Acum câţiva ani, Sabina făcea senzaţie pe plaja din Vama veche, acolo unde familia ei deţine o terasă restaurant, cu mai multe pictoriale incendiare în care şi-a pus în valoarea bustul impresionant.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate