Transformare socanta! A fost cel mai frumos actor roman, dar uite cum arata inainte sa moara! Geo Costiniu a decedat luni seara intr-un spital din Capitala

Geo Costiniu a decedat aseara, la varsta de 63 de ani. Se spunea despre el ca e cel mai frumos actor din Romania fiind comparat cu Alain Delon. Din pacate, soarta sa nu a fost atat de fericita, declinul profesional fiind responsabil pentru schimbarea radicala a acestuia.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAsa arata Geo Costiniu in anii de glorieGeo Costiniu a murit la 63 de ani, din cauza unor complicatii cardiace. Se spunea despre el ca a fost cel mai frumos actor roman. Din pacate, traiectoria sa profesionala nu a  fost una atat de fericita. Artistul, comparat candva cu Alain Delon, a ajuns sa traiasca din gloria trecutului, cand juca alaturi de Jean Paul Belmondo.
Situatia sa, din ultima perioada a vietii, a fost surprinsa si redata intr-un interviu realizat de cotidianul Jurnalul National in urma cu doi ani. In acest interviu, artistul kalooga_36441" s-a spovedit" si a explicat si care mai e crezul vietii sale.
fara descriereAsa arata Geo Costiniu in ultima parte a vietii (foto: Jurnalul National)"Nu regret absolut nimic din ceea ce am făcut. Am făcut si prostii, am facut si lucruri bune si mai putin bune. Dar de regretat nu regret absolut nimic. Le-am făcut crezand in ele. Ce mai vreau de la viata... Incă un sprit! kalooga_36441" , spunea, resemnat actorul.

fara descriereIoana Craciunescu si Geo CostiniuLegat de dragoste, Costiniu a explicat: "E un fel de loz in plic! Poate sa fie castigator si sa ramai cu prima. Poate sa fie necastigator si atunci mai tragi o data si inca o data si inca… kalooga_36441"
Geo Costiniu a fost casatorit de cinci ori. Ultima sa partenera de viata, Iuliana Costiniu i-a fost alaturi pana in ultima clipa. Actorul s-a nascut la 23 aprilie 1950 in Bucuresti si a absolvit IATC, promotia 1973. I-a avut ca profesori si mentori pe Dem Radulescu si pe Octavian Cotescu. A imbinat cu succes teatrul si cinematografia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate